SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO + FOTO Dimitrov, dedicație pentru Mădălina Ghenea » Ce a scris bulgarul pe cameră la turneul de la Geneva

Lui Grigor Dimitrov (32 de ani, 33 ATP) îi priește relația cu fotomodelul Mădălina Ghenea (35 de ani). Bulgarul s-a calificat în finala turneului de la Geneva. În „sferturi” a avut un mesaj special pentru noua lui parteneră. +49   FOTO
Lui Grigor Dimitrov (32 de ani, 33 ATP) îi priește relația cu fotomodelul Mădălina Ghenea (35 de ani). Bulgarul s-a calificat în finala turneului de la Geneva. În „sferturi” a avut un mesaj special pentru noua lui parteneră.

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2023 19:06 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 19:30

Lui Grigor Dimitrov (32 de ani, 33 ATP) îi priește relația cu fotomodelul Mădălina Ghenea (35 de ani). Bulgarul s-a calificat în finala turneului de la Geneva. În „sferturi” a avut un mesaj special pentru noua lui parteneră.

Grigor Dimitrov și Mădălina Ghenea nu își mai ascund idila. Cei doi și-au trimis mai multe mesaje de dragoste pe rețelele de socializare. Bulgarul a adus relația și în realitate. 

După victoria din „sferturile” de la Geneva, contra australianului Christopher O'Connell, Grigor a scris pe cameră: „Mad + C”, un mesaj pentru Mădălina și fiica ei, Charlotte.

FOTO. Grigor Dimitrov, mesaj public pentru Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

Grigor Dimitrov, în finala turneului de la Geneva

Parcursul excepțional de la Geneva a continuat și astăzi, o revenire cu accente dramatice în fața lui Taylor Fritz (9 ATP).

Bulgarul a cedat primul set, scor 3-6, și a fost condus 2-4 în actul secund. Din acel moment, jocul lui Grigor a fost aproape de perfecțiune. Erorile neforțate au dispărut subit, frecvența primului serviciu a crescut de la 48% (primul set), la 67% (setul secund).

Decisivul a fost pe muchie de cuțit, decis de mici detalii. Dimitrov s-a impus în cele din urmă, 3-6, 7-5, 7-6(2). 

Va juca sâmbătă cu trofeul pe masă, împotriva învingătorului semifinalei Nicolas Jarry (54 ATP) - Alexander Zverev (27 ATP).

VIDEO. Rezumatul victoriei obținute de Grigor Dimitrov în fața lui Taylor Fritz

Citește și alte știri din tenis: 

Româncele și-au aflat adversarele la Roland Garros » Sorți blânzi în primul tur

Simona Halep și Patrick Mouratoglou sunt vehemenți » Care este parcursul unui proces de dopaj și cât a durat în alte cazuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
genady99
genady99  •  27 Mai 2023, 17:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Barna
Barna  •  27 Mai 2023, 13:22
Postat de skylines pe 27 Mai 2023, 01:21

Merita mai mult decât un bulgar obosit!

Obosit ...dar milionar!

PSV078
PSV078  •  27 Mai 2023, 12:10

Da, ce bine că a trecut de la actori la tenismeni. Probabil că urmează fotbaliștii sau baschetbaliștii. Nu știm dar sperăm în lărgirea orizontului. Cu toții ne dorim o experiență cât mai largă a Mădălinei noastre. Să nu sufere de singurătate. Poate va scrie și o carte de amintiri amoroase!!! Cine știe???

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close