SPORTURI  »  TENIS  »  ATP DUBAI

Novak Djokovic, înainte de primul meci din 2022: „Când am aflat că pot juca la Dubai, am fost foarte motivat să revin la antrenamente”

Novak Djokovic/ foto: Guliver/GettyImages
Novak Djokovic/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 13:53 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 14:22

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) debutează azi la turneul ATP de la Dubai, împotriva italianului Lorenzo Musseti (19 ani, 58 ATP). Pentru sârb, este primul meci după controversa de la începutul anului, când nu a fost lăsat să joace la Australian Open.

Nole nu a mai jucat un meci oficial din noiembrie și recunoaște că a trecut printr-o perioadă foarte dificilă. Liderul clasamentului ATP a revenit recent la antrenamente, după ce a aflat că poate juca la Dubai. Pentru participarea la turneul din Emiratele Arabe Unite nu este nevoie de vaccinare.

Novak Djokovic revine! Adversari dificili la primul turneu după expulzarea din Australia
ATP DUBAI
Novak Djokovic revine! Adversari dificili la primul turneu după expulzarea din Australia

Novak Djokovic: „Când am aflat că pot juca la Dubai, am fost foarte motivat să revin la antrenamente”

Nole a vorbit înaintea meciului cu Musetti și a oferit mai multe detalii despre situația prin care a trecut în ultima perioadă: „Mă simt bine acum. A fost o perioadă ciudată, din cauza a ceea ce s-a întâmplat în Australia. Nu a fost ușor. A trebuit să îmi iau niște timp liber să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Când am aflat că pot juca la Dubai, am fost foarte motivat să revin la antrenament, pentru că aveam pentru ce să muncesc.

Într-un fel, am așteptări mari de la mine, ca de obicei. Cu toate acestea, vreau să mă concentrez pe fiecare meci în parte, mai ales după ce s-a întâmplat în ultimele două luni. Încerc să mă gândesc doar la prezent, nu la ce s-a întâmplat sau la ce se va întâmpla”, a spus Djokovic pentru Tennis TV.

Brazda lui Novak
EDITORIAL
Brazda lui Novak

Djokovic ar putea pierde fotoliul de lider în clasamentul ATP

Djokovic a vorbit și despre posibilitatea de a fi depășit de Daniil Medvedev (26 de ani, 2 ATP) în clasamentul ATP. Rusul va participa alături de  Nadal, Zverev și Tsitsipas la turneul de la Acapulco (Mexic). În cazul în care se impune la Acapulco, Medvedev va deveni în premieră lider mondial.

„E doar o chestiune de timp până mă va depăși. Sincer, merită mai mult decât oricine altcineva. Nu știu dacă se va întâmpla săptămâna asta sau săptămâna viitoare. Nu mai depinde doar de mine acum. Din ce am înțeles, dacă va câștiga turneul de la Acapulco, va urca pe locul 1. Când se va întâmpla, o să îi trimit un mesaj de felicitare”, a spus Novak Djokovic potrivit sursei citate.

Citește și:

Zi plină pentru românce la Doha » Begu, Cîrstea și Cristian joacă azi la turneul din Qatar

Scandal pe teren, la WTA Doha: „Are nevoie de un psihiatru! Și-a aruncat racheta de 7 ori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  21 Februarie 2022, 17:01

Pacat ca Djokovic nu o sa mai participe la marile turnee de tenis pana o sa treaca pandemia...Nadal are sanse sa se detaseze la grand slamuri...

176901212832165
Dan Petnaise  •  21 Februarie 2022, 16:41

Te pomenești că sârbul nu s-a antrenat 2 luni. Mare mincinos. :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează