SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Djokovic riscă și merge la New York: „Ideea de a concura din nou mă încântă”

Novak Djokovic la US Open 2019, când a pierdut în optimi de finală FOTO Hepta
Novak Djokovic la US Open 2019, când a pierdut în optimi de finală FOTO Hepta

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 17:55 / Actualizat joi, 13 august 2020 18:04

Liderul mondial a anunțat ieri că va participa la cele două turnee organizate în complexul ”Billie Jean King”

Novak Djokovic s-a hotărât să călătorească în SUA pentru a evolua la turneul de la Cincinnati, mutat la New York, care debutează pe 22 august, și la US Open, competiție care începe pe 31 august. 

„Ideea de a concura din nou mă încântă, deși nu a fost o decizie ușor de luat. Știu că anul acesta totul va fi diferit, având în vedere protocoalele medicale menite să-i protejeze pe jucători și pe localnici", a transmis liderul mondial. 

„Sper ca lucrurile să revină la normal”

Sârbul în vârstă de 33 de ani a ținut să precizeze că va călători după ce s-a asigurat că e complet recuperat, el infectându-se cu virusul SARS-CoV-2 la Adria Tour, competiție pe care a organizat-o. 

„Din păcate, situația actuală din lume nu le permite tuturor jucătorilor să fie prezenți, sper ca lucrurile să revină în curând la normal și toată lumea să se întoarcă la tenis", a încheiat el. Rafael Nadal, 2 ATP, și Roger Federer, 4 ATP, nu vor lua parte la turneele din SUA.

3 trofeea câștigat Novak Djokovic la US Open în 2011, 2015 și 2018

Citește mai multe știri din tenis:

WTA Lexington. VIDEO Serena Williams a revenit senzațional în duelul cu Pera! Urmează o înfruntare demnă de o finală de Grand Slam

Elina Svitolina şi Kiki Bertens s-au retras de la US Open: „Situația legată de Covid-19 este în continuare îngrijorătoare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1259654057416332
Ion-Cristea Octavian  •  13 August 2020, 23:14

Djoko merge ca sa ii prinda din urmă la gs castigate pe rafa si roger! Orice risc pentru recunoasterea eternă! Si-apoi, el s-a vindecat de covid, cel putin o perioadă are imunitate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează