SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Elina Svitolina şi Kiki Bertens s-au retras de la US Open: „Situația legată de Covid-19 este în continuare îngrijorătoare”

Elina Svitolina şi Kiki Bertens s-au retras de la US Open
Elina Svitolina şi Kiki Bertens s-au retras de la US Open

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 20:12 / Actualizat vineri, 07 august 2020 21:00

Ucraineanca Elina Svitolina, 25 de ani, 5 WTA, și olandeza Kiki Bertens, 29 de ani, 7 WTA s-au retras de la US Open.

„Înțeleg și respect eforturile tuturor de a desfășura acest eveniment într-un cadru cât mai sigur, dar nu mă simt confortabil să călătoresc în SUA fără să-mi expun echipa și pe mine la diverse riscuri”, a motivat Svitolina. 

În SUA sunt aproape 5 milioane de cazuri de coronavirus până acum, iar aproape 160.000 de oameni au murit. 

„Situația legată de Covid-19 în lume este în continuare îngrijorătoare. Sănătatea tuturor și controlarea virusului sunt prioritare”, a explicat Bertens. 

Turneul se va disputa la New York începând cu 31 august, fără spectatori. Rafael Nadal și Ashleigh Barty anunțaseră și ei că nu merg la competiția americană.

VIDEO Simona Halep, despre participarea la US Open: „În condițiile actuale, nu merg”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează