SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Djokovici își concediază antrenorii pe bandă rulantă

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 17:38

După ce a încheiat parteneriatul cu Andre Agassi, sârbul Novak Djokovici (30 de ani, 13 ATP) a renunțat și la celălalt antrenor din staff-ul său, cehul Radek Stepanek.

Anunțul a fost făcut astăzi, pe site-ul oficial al lui Djokovici:

"După turneul de la Miami, Novak și antrenorul Radek Stepanek au decis să înceteze colaborarea. Relația privată cu Stepanek a fost și va rămâne grozavă, iar Novak s-a bucurat de timăul în care a lucrat cu el și lucrurile pe care le-a învățat de la acesta.

Novak este recunoscător și apreciază toată încurajarea primită de la Radek în ultima perioadă", se arată în comunicat.

Fostul lider mondial nu și-a revenit încă la forma de dinainte de accidentare, suferind eliminări timpurii la Indian Wells și Miami.

"Djokovici va avea o scurtă vacanță cu familia, iar apoi va începe pregătirile pentru sezonul de zgură și turneele următoare", se mai arată în comunicat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
observator979
observator979  •  04 Aprilie 2018, 21:04

Daca isi cumpara si o stana de oi, o sa ajunga sa semene cu Gigi! :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează