SPORTURI  »  TENIS  »  GERMANIA

Cel mai râvnit burlac din ATP și-a găsit pereche: o acrobată la circ din Germania!

Austriacul Dominic Thiem, 27 de ani, campion la US Open și unul dintre cei mai în formă jucători de tenis din circuit, este într-o relație cu Lili Paul, o performeră la un circ din Germania, foto: Imago +15   FOTO
Austriacul Dominic Thiem, 27 de ani, campion la US Open și unul dintre cei mai în formă jucători de tenis din circuit, este într-o relație cu Lili Paul, o performeră la un circ din Germania, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 13:06 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 13:58

Austriacul Dominic Thiem, 27 de ani, campion la US Open și unul dintre cei mai în formă jucători de tenis din circuit, este într-o relație cu Lili Paul, o performeră la un circ din Germania. 

  • Lili Paul, 22 de ani, este o mare dansatoare. Au existat zvonuri insistente în ultima vreme cum că cei doi ar fi impreună;
  • Dominic Thiem, număr 3 ATP, și iubita sa și-au oficializat relația postând simultan pe Instagram câte o imagine impreună.
+11 FOTO

Ion Țiriac, dezvăluiri uluitoare despre fosta campioană de la US Open: „Ne uităm în oglindă și spunem: «Ce-am păcătuit, oare?»”

+11 FOTO

Mouratoglou spune că Thiem poate pune capăt dominației lui Federer, Nadal și Djokovic

„Sunt sigur de faptul că titlul câștigat de Dominic Thiem va schimba multe în mintea lui în viitor, ar putea schimba rezultatul final al meciurilor mari de pe cele mai importante arene din lume, în fața jucătorilor care au intrat în istorie. Finala de la US Open a demonstrat cât de mult îi pasă, cât de important a fost pentru el. Acum, că a câștigat, simt că a scăpat de presiune. Cred că va fi foarte periculos în fața lui Federer, Nadal și Djokovic la turneele de Grand Slam care urmează”, a declarat Mouratoglou în septembrie, după victoria de la US Open, conform Eurosport. 

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, propunere neașteptată primită de la liderul WTA înainte de Australian Open: „Mereu face asta”

Motivul real pentru care Federer nu va participa la Australian Open: „Avea două opțiuni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  08 Ianuarie 2021, 15:38

Cu siguranta este foarte flexibila peste tot...la toate nivelurile !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează