SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

DOMINIC THIEM vs SERENA WILLIAMS // Austriacul, făcut praf de Whoopi Goldberg: „Ascultă, omule, nimeni nu știe cine ești!”

Whoopi Goldberg  FOTO: Guliver/GettyImages
Whoopi Goldberg FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 14:59

Disputa dintre Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) și austriacul Dominic Thiem (25 de ani, 4 ATP) naște în continuare controverse. 

  • Dominic Thiem e calificat în sferturile de finală de la Roland Garros, acolo unde îl va înfrunta, miercuri, pe rusul Karen Khachanov (11 ATP).

Celebra actriță americană  Whoopi Goldberg (63 de ani) a avut un mesaj dur pentru sportivul austriac.

„Ascultă, omule, nimeni nu știe cine ești tu! Poate ești important în lumea tenisului, dar Serena a trecut prin lucruri importante în ultimul timp. Oamenii vor să știe ce se întâmplă cu ea, cum o duce, nu vor să discute strict despre sport.

Nu da vina pe ea! Încetează să fii un tâmpit. Poate într-o zi vei fi regele tenisului, dar în clipa asta habar nu avem cine ești”, a afirmat Whoopi Goldberg.

Thiem așteaptă scuze

Nici Dominic Thiem nu a depășit momentul și așteaptă ca Serena să facă primul pas spre împăcare.

„Încă nu am obținut acele scuze din partea Serenei. Nu știu dacă a fost eroarea ei sau a organizatorilor. Poate vina e împărțită, dar cert e că m-a pus într-o situație ciudată”, a declarat Thiem într-o conferință de presă susținută la Paris.

Vezi și:

Roger Federer tranșează disputa momentului de la Roland Garros » De care parte e în conflictul Serena Williams - Dominic Thiem

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
21lva
21lva  •  04 Iunie 2019, 23:18

Cine e acest goldberg?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Iunie 2019, 22:31

Avem noi o fabula care se potriveste situatiei si care se termina ceva de genul : ' Eu vreau egalitate, dar nu pentru catei ! " Daca Whoopi nu stie cine e Thiem, inseamna ca habar nu are de tenis. Probabil stie numai de Serena si Venus, campioanele de culoare. Dar ce zic eu campioane ? Zeite, regine, faraoane ! Cand numai pretinzi respect tot timpul, dar nu-l oferi niciodata, e trist de tot ! Si daca era un junior , Thiem trebuia respectat cum bine a zis si el. Atunci arati ca esti o persoana mare , cand respecti si pe unul mai putin faimos, bogat sau important decat tine.

103798407052226
 •  04 Iunie 2019, 21:53

americanii mai fac filme horror cu upi ?! cine e dominic ?! e un om de pe planeta asta,nu un satelit cu pene,ca voi !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează