SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Dublu mixt chic » Ședință foto inedită cu Simona Halep și Horia Tecău

Articol de - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 00:00

Revista Viva i-a provocat pe Simona Halep şi Horia Tecău la o sedinţă foto şi la două interviuri   în care să vorbească despre tenis, dar şi despre ce îi preocupă în afara terenului.

La US Open joacă la dublu mixt, dar înainte de a pleca spre SUA, Horia şi Simona au dat curs invitaţiei revistei VIVA de a participa la o şedinţă foto împreună. O dată cu apariţia publicaţiei la chioşcuri, cei doi au postat cîteva instantanee şi pe reţelele sociale.

Shooting-ul a avut loc la Arenele BNR, într-una dintre cele mai călduroase zile ale verii, după cum spun jurnaliştii de la VIVA. Cum arată o zi fără tenis  pentru Simona Halep? "Mă relaxez petrecînd cîteva ore la SPA, ies să iau cina la un restaurant frumos şi la sfîrşitul zilei fac o plimbare în parc. Uneori merg şi la teatru", a spus Halep în interviul din interiorul revistei.

Ea a mai dezvăluit că are o slăbiciune pentru pantofi şi genţi. "Îmi plac foarte mult copiii şi îmi doresc să am o familie. Cu siguranţă acest lucru se va întîmpla la momentul potrivit. Deocamdată, prioritatea mea este tenisul şi toată atenţia mea este îndreptată asupra tenisului", a mai spus Simona.

Horia a vorbit despre viaţa de jucător la dublu, despre relaţia sa cu Andreea Raicu, dar şi despre ce-şi doreşte să facă după ce va împlini 40 de ani. "Andreea este una dintre cele mai frumoase persoane şi experienţe care mi s-au întîmplat în viaţă. Sînt norocos că am reuşit s-o cunosc şi să petrec timp alături de ea", a spus Horia în revista VIVA. 

Ce face Horia în timpul liber? " Îmi place să mă plimb, ascult muzică, mă uit la filme, citesc. Mi-a plăcut mult serialul House of Cards, în care joacă Kevin Spacey, Mai nou, ascult foarte mult U2 şi-mi doresc să ajung la un concert al lor". Preţul unei reviste este de 13,99 lei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează