SPORTURI  »  TENIS  »  MECI DEMONSTRATIV

E oficial! S-a decis data cînd Simona Halep va juca un meci demonstrativ de tenis în compania preşedintelui României

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 februarie 2015 13:04

Meciul demonstrativ dintre Simona Halep, numărul 3 WTA, şi preşedintele României, Klaus Iohannis, este tot mai aproape. Reprezentanţii jucătoarei în vîrstă de 23 de ani şi cei ai primului om în stat au discutat în acest weekend detaliile viitorului meci.

Cele două părţi au ajuns la un acord, iar meciul demonstrativ dintre Simona Halep şi Klaus Iohannis va avea loc după turneul WTA de la Stuttgart, în perioada 27 aprilie - 2 mai, iar locul de desfăşurare va fi la Sibiu.

"Da, în mare parte, s-a stabilit! Meciul anului, cum i se spune deja, va fi la Sibiu. Sîmbătă am discutat personal despre asta şi cu unii, şi cu alţii. S-a stabilit în jurul datei de 1 mai. Mai exact, în săptămîna 27 aprilie – 2 mai. Simona va juca în săptămîna dinainte la Stuttgart.

Am fi vrut să se joace duminică, 26 aprilie, dar programul se va decala, dacă Simona va juca finala în Germania. Trebuie să stabilim o zi în care agendele să coincidă”, a declarat Marius Vecerdea, antrenorul de tenis al preşedintelui României, pentru Sportnews.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
varanga53
varanga53  •  09 Februarie 2015, 19:17

Asta ii lipsea "chelului" ! In loc sa-si vada dreaqului de treaba ( mai ales , sa-si caute un antrenor ca lumea) "marea vedeta" umbla dupa "cai verzi pe pereti" : sa cante si sa joace cu inaltimea sa Iohannis !

belamy
belamy  •  09 Februarie 2015, 17:50

kitsch total.....omu' nu poate juca tenis pentru simplul motiv ca are platfus. nemtii erau faimosi si pentru al lor "pas de gasca".....noi avem meritul de a gasi un neamt cu...."pas de rata".

str4427
str4427  •  09 Februarie 2015, 13:09

1. Ce nenorocit era Ponta cand isi castiga credibilitate(ca sa zic asa) pe `spatele` lu` Simona..mare nenorocit era 2. Poate de data asta castiga si Halep..ce s-o fi intamplat cu ea..zici ca e Carstea la psihic..nu mai reuseste sa fie puternica..parca dpdv sportiv joaca mai bine..dar cade psihic..asa ca poate castiga si ia cu Iohannis..macar

Vezi toate comentariile (3)
Comentează