SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Elena Bogdan în semifinale la Namangan

elena Bogdan
elena Bogdan

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

Jucătoarea de tenis Elena Bogdan s-a calificat în semifinalele turneului challenger de la Namangan (Uzbekistan), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari.

Bogdan a învins-o, în sferturi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Lenka Wienerova (Slovacia), a treia favorită a competiţiei. Adversara din semifinale a Elenei Bogdan va fi Ganna Piven, din Ucraina.

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, a şaptea favorită a competiţiei, s-a calificat în semifinalele turneului challenger din Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Buzărnescu a trecut, în sferturi, cu scorul de 0-6, 7-6 (7/5), 6-2 pe Dia Evtimova (Bulgaria), cap de serie numărul 3. În semifinale, Mihaela Buzărnescu va juca în compania sportivei marocane Nadia Lalami, venită din calificări.

În proba de dublu din Antalya, perechea Mihaela Buzărnescu/Alenka Hubacek (România/Australia), cap de serie numărul 2, a acces în finală, după ce a trecut de cuplul Martina Kubicikova/Nadia Lalami (Cehia/Maroc), scor 6-1, 6-2. Perechea Liana-Gabriela Ungur/Stefania Chieppa (România/Italia), favorită numărul unu, s-a calificat în final probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Pomezia (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Ungur şi Chieppa au învins, în semifinale, cu scorul de 6-1, 7-5, cuplul italian Gioia Barbieri/Anastasia Grymalska, cap de serie numărul 3. Adversarele din finală vor fi Andreea-Roxana Văideanu/Erika Zanchetta (Italia).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  26 Martie 2010, 15:16

pacat ca nu a mers mai departe in finala;dar e bine si asa pana la urma.mult succes in continuare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează