SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Eliminare surpriză pe tabloul masculin de la Roland Garros » Noua speranță a tenisului mondial a pierdut în primul tur

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 16:54

Alexander Zverev (20 de ani, 10 ATP), a fost eliminat în runda inaugurală a turneului de Mare Șlem de la Roland Garros.

Marea speranță a tenisului mondial a pierdut în fața lui Fernando Verdasco (33 de ani, 37 ATP), în patru seturi, scor 4-6, 6-3, 4-6, 2-6, după o partidă care a durat două ore și 56 de minute.

Meciul dintre cei doi s-a întins însă pe parcursul a două zile. Primele două seturi s-au disputat luni seara, însă disputa a fost întreruptă din cauza întunericului.

La reluare, Verdasco l-a surclasat pe Zverev, surprinzându-l cu un joc extrem de compact și agresiv, în fața căruia neamțul nu a găsit răspuns.

În turul următor, Verdasco îl va întâlni pe francezul Pierre-Hugues Herbert (26 de ani, 82 ATP)

Alexander Zverev era considerat de specialiști unul dintre principalii favoriți la câștigarea turneului de la Paris, venind după o evoluție extrem de convingătoare în Mastersul de la Roma, pe care l-a câștigat în urmă două săptămâni, după ce l-a învins în finală pe Novak Djokovici. 

Neamțul de 20 de ani traversa un sezon extrem de solid,  reușind să câștige trei titluri (Montpellier, Munchen și Roma).

Citește și: Surpriza zilei la Roland Garros » O jucătoare din top 10 a fost eliminată de locul 109!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
red.blue
red.blue  •  30 Mai 2017, 17:34

speranta?? mai are mult pana acolo deocamdata sa invete sa-si stapaneasca nervii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează