SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Surpriza zilei la Roland Garros » O jucătoare din top 10 a fost eliminată de locul 109! Halep a scăpat de o adversară puternică

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 15:49

Su-Wei Hsieh, locul 109 WTA, a produs surpriza zilei de la Roland Garros. Jucătoarea din Taiwan a eliminat-o pe Johanna Konta, locul 8 WTA, scor 1-6, 7-6(2), 4-6, în turul I de la Roland Garros.

Hsieh a obținut astfel prima victorie din carieră în fața unei jucătoare de top 10. Pentru această victorie, Hsieh a primit 60.000 de euro și 70 de puncte WTA.

Konta, a doua jucătoare din top 10 care este eliminată la RG, după Kerber, s-ar fi putut duela cu Simona Halep, locul 4. Cele două s-ar fi putut întâlni în semifinalele competiției.

În turul următor, Hsieh va juca împotriva americancei Taylor Townsend, locul 121 WTA.

Simona Halep va juca în această seară, în jurul orei 20:00, în turul I, contra Janei Cepelova.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dubluv
dubluv  •  30 Mai 2017, 21:57
Postat de Mircea Serban pe 30 Mai 2017, 16:49

...de o buna bucata de vreme presa sportiva induce in constiinta colectiva tot soiul de tampenii, bazate pe o logica elementara, de "trei simpla"! S-a dovedit faptul, ca goana dupa bani a celor ce o manageriaza pe Halep este fara limite astfel, ea este fortata sa ia decizii total defavorabile ei, intereselor sale! Daca e sa dam crezare unor informatii, acolo, la glezna, ea are o ruptura de ligemente ceea ce, ca sa poata forta pana la finalul anului in jocuri pe teren, inseamna cel putin 1 luna si ceva pauza totala, insa este fortata sa joace la RG inducaindu-i-se prin media idei incorecte! Daca stirea a fost falsa, asa cum Simona -imediat dupa accident a fost probabil silita, a spune, ca nu a fost ceva serios, inseamna ca presa ii face ei deservicii insinuand ca apriori Halep a castigat RG-ul! Poate ca cei care se ocupa de tenis la ziarele de sport din Romania ar trage cu ochii la ce se scrie si mai ales, cum se scrie afara despre acest sport si liderii lui!

nu are ruptura de ligamentul, ci UNUL din ligamente a avut o fisura de cativa mm. In mod normal, fisura se rezolva de la sine dupa o saptamana de repaus, sigur ca inainte de Roalnd Garros nu a putut fi vorba de repaus, insa tu dramatizezi oricum prea mult.

danut1971
danut1971  •  30 Mai 2017, 21:14

ha ha ha plangacioasa a fost eliminata aici nu a mai putut plange ca la cluj! dumnezeu nu bate cu bata! mult succes simona! gura mica contestatarilor

gilos
gilos  •  30 Mai 2017, 17:11

Iar incepeti cu titlurile astea *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează