SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Eliminată de Halep, Pliskova are o favorită clară în finală: "Pariez tot ce am că va câștiga!"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 22:55

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova a rămas impresionată de intensitatea jocului prestat de Simona Halep în semifinala de la Roland Garros, în meciul câștigat de româncă, scor 6-4, 3-6, 6-3. 

În opinia acesteia, Simona Halep pornește cu prima șansă în finala pe care o va juca sâmbătă, de la ora 16:00, în fața letonei Jelena Ostapenko. 

"Pariez tot ce am că Simona va câștiga finala.

Cred că aş fi bătut 99% dintre fete cu tenisul de azi, dar am avut ghinion să joc cu Simona", a declarat Pliskova, după meciul pierdut în fața Simonei Halep. 

1.32e cota oferită de casele de pariuri online pentru ca Halep s-o învingă pe Ostapenko în marea finală de la Roland Garros

Pliskova  a pierdut implicit și lupta cu Simona Halep pentru locul 1 în clasamentul WTA, poziție pe care cehoaica ar fi atins-o dacă ar fi reușit să o învingă pe Simona Halep. 

Românca va prelua șefia clasamentului WTA cu condiția să o învingă în finală pe Ostapenko. 

Citește și: Fără pauză în pregătire: 3 lucruri la care Simona Halep trebuie să fie atentă în finala cu incredibila revelaţie Ostapenko

Sublim! Simona Halep o învinge pe Pliskova și se califică în cea de-a doua finală de la Roland Garros din carieră!

Ce a spus Simona Halep după calificarea în finala de la Roland Garros: "E un sentiment plăcut, voi face totul pentru a câștiga"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dinamo100
dinamo100  •  09 Iunie 2017, 11:55

A o subaprecia pe Ostapenko ar fi o mare greseala. Exista nenumarate exemple de jucatori/jucatoare care au venit de nicaieri si au reusit sa castige turnee de Grand Slam. Valoarea nu e data de pozitia din clasamentul WTA, coteaza forma de moment. Daca Ostapenko a ajuns in finala inseamna ca la acest tuneu ea este mai buna decat oricare jucatoare din top 50, prin urmare Simona va trebui sa aiba 100% concentrare pentru a castiga. Nici un meci nu seamana cu altul, iar Ostapenko e capabila de un joc in forta, foarte variat si cu o buna mobilitate. Va fi un meci foarte dificil, dar Simona pare sa aiba de data asta un psihic beton.

danut1971
danut1971  •  09 Iunie 2017, 11:33

felicitari si bafta in finala simona! gura mica contestatarilor mai ales lui randnoom si nebraska

tanasevictor
tanasevictor  •  09 Iunie 2017, 09:35

Simona a avut parte de meciuri foarte grele in Q si SF la RG Elina a jucat foarte mult in acest sezon cu rezultate deosebite Karolina este finalista la US OPEN Sa invingi nr 2 si 5 mondial nu-i la indemana oricui Simona si intreaga echipa care se ocupa de ea merita felicitari

Vezi toate comentariile (13)
Comentează