SPORTURI  »  TENIS  »  DESPĂRȚIRE

GALERIE FOTO Surpriză în lumea mondenă din tenis: Elina Svitolina și Gael Monfils s-au despărțit după 5 luni!

Elina Svitolina // FOTO: Instagram +20   FOTO
Elina Svitolina // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 13:03

Ucraineanca Elina Svitolina (24 de ani, 9 WTA) și francezul Gael Monfils (32 de ani, 17 ATP) s-au despărțit.

Presa internațională scrie că cei doi jucători de tenis au încetat relația pe care o anunțaseră în ianuarie, la Australian Open. Cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram și au șters contul comun, „G.E.M.S.Life”.

Vestea vine la numai câteva zile după ce Svitolina și Monfils s-au pozat în pat, în camera de hotel, în timul turneului de la Paris. (Detalii AICI)

elina svitolina 25 +21 FOTO

La Roland Garros, Elina Svitolina a pierdut în turul III, învinsă de Garbine Muguruza (19 WTA), scor 3-6, 3-6, iar Monfils a pierdut în sferturi cu Dominic Thiem, scor 4-6, 4-6, 2-6.

Vezi și:

VIDEO Cine e cehoaica care nu a pierdut niciun set până acum și i-a administrat două înfrângeri lui Halep în 2019: decizia RADICALĂ luată când avea 15 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
merace
merace  •  09 Iunie 2019, 18:17

Rog frumos, scrieti stiri sportive, adica despre competitii si rezultate, nu despre budoare si cancanuri. De pilda, Gabriela Ruse (21 ani) a castigat azi primul meci din calificari la Nottingham, confirmand ca se simte bine pe iarba. Anul trecut, ea reusit sa se califice la Wimbledon, trecand de Cadantu, Rodionova si Haas, dar a pierdut in turul 1 cu Radwanszka, in 3 seturi! (si asta a fost ultima victorie a Agai la un GS). Dintre jucatoarele tinere ale Romaniei, Gabriela Ruse poate fi o noua speranta pentru viitor.

merace
merace  •  09 Iunie 2019, 17:48

Ce mai articol sportiv de inalta etica si profesionalitate jurnalistica...! Explica tehnic toate performantele sportivilor din teren, pe ocolite dar cu perdea! :D hahaha

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Iunie 2019, 19:15
Postat de lapusneanul pe 08 Iunie 2019, 18:35

***

a folosi fesul....vulgar si jignitor....hahahaha... voi puneti poze aproape nud si nu afecteaza pe nimeni ?...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează