SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // Elina Svitolina și Gael Monfils, video PICANT la Paris » Cei doi s-au filmat în pat: „Te temi mai mult de antrenorul tău decât de mine?”

Elina Svitolina și Gael Monfils // Sursă foto: Instagram G.E.M.S. Life
Elina Svitolina și Gael Monfils // Sursă foto: Instagram G.E.M.S. Life

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 21:46

Gael Monfils (32 de ani, 17 WTA) și Elina Svitolina (24 de ani, 9 WTA) formează de mai bine de 6 luni un cuplu, cei doi celebri tenismeni oficializându-și relația la începutul lui 2019. 

Recent, cei doi au creat un cont comun de Instagram, intitulat „G.E.M.S Life”, unde postează fotografii sau clipuri amuzante cu momentele petrecute pe teren sau în viața privată.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, la Paris, când Svitolina a urcat pe contul de Instagram un clip amuzant în care se afla în pat cu Gael Monfils. Dialogul savuros dintre cei doi a devenit viral pe rețelele de socializare.

„Hei, iubire! Am înțeles că te temi mai mult de antrenorul tău decât de mine. Așa că pune-ți tricoul pe tine, e ora de culcare! Stinge lumina, te rog!”

Singura replică a lui Monfils de pe durata videoclipului, „Viața e grea”, e contracarată imediat de frumoasa ucraineancă: „Da, viața e mult mai dificilă decât pe teren”.

 
 
 
View this post on Instagram

“ j ai plus peur de mon coach que de ma meuf “ “ I’m more scared of my coach , then of my girl “ REALLY ?! ‍♀️

A post shared by G.E.M.S (@g.e.m.s.life) on

Parcursurile celor doi la Roland Garros sunt însă diametral opuse. Monfils s-a calificat în optimi, unde îl va înfrunta pe austriacul Dominic Thiem (4 ATP), în timp ce Elina Svitolina a pierdut în turul III, învinsă de Garbine Muguruza (19 WTA), scor 3-6, 3-6.

Vezi și: VIDEO + FOTO Serena Williams, out de la Roland Garros! Americanca, eliminată de o jucătoare cu 17 ani mai tânără » Simona Halep are DRUM LIBER spre trofeu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dubluv
dubluv  •  02 Iunie 2019, 09:58

simpatici amandoi

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Iunie 2019, 07:36
Postat de corvinnus pe 02 Iunie 2019, 01:59

Sa trecem cu vederea. Putem interpreta ca sunt de sase luni împreuna dar oficial doar de patru. Se mai leaga...Primele doua luni se pupau sub plapuma sa nu-i vada nimeni. Acum dupa sase luni sunt chiar pe Instagram. Astept cu nerabdare ***

aritmetica o putem trece cu vederea, dar ce facem cu video PICANT ?..:))

corvinnus
corvinnus  •  02 Iunie 2019, 01:59
Postat de Alexandru Popa pe 02 Iunie 2019, 00:43

Aritmetica asta... Dacă au oficializat relația la începutul anului, sa zicem ca e vorba de ianuarie... Asa ca să aveți o șansă... Suntem în 1 iunie... Sau ma rog, 2 iunie... În Tenerife e încă 1 iunie... Cum Doamne apară și păzește sa aibă relația ăstora, altfel 2 sportivi pe care îi apreciez, mai mult de 6 luni? E imposibil matematic... Nu are cum... Revizuiți calculele va rog...

Sa trecem cu vederea. Putem interpreta ca sunt de sase luni împreuna dar oficial doar de patru. Se mai leaga...Primele doua luni se pupau sub plapuma sa nu-i vada nimeni. Acum dupa sase luni sunt chiar pe Instagram. Astept cu nerabdare ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează