SPORTURI  »  TENIS  »  EMMA RĂDUCANU

Ce spune legenda tenisului britanic despre viitorul Emmei Răducanu: „Este puțin probabil să mai câștige un alt Grand Slam”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2022 11:51 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 14:13

Andrew Castle (58 de ani) a analizat recent șansele Emmei Răducanu în acest sezon și nu întrevede repetarea succesului din 2021.

Emma Răducanu (19 ani, locul 13 WTA), campioană la US Open 2021, are un început complicat de sezon.

Fostul număr 1 ATP, Andrew Castle, a făcut și o previziune, una sumbră pentru Emma, pe care nu o vede capabilă să mai câștige un turneu de Grand Slam în curând.

„Încă nu pot trece peste, de unde a venit și unde este acum și cât de repede s-a întâmplat totul. Nimeni dintre cei implicați nu spune: ai rabdare. Este puțin probabil să o vedem câștigând un alt Grand Slam în viitorul apropiat. Va avea nevoie de doi sau trei ani pentru a deveni o jucătoare constantă în turneele WTA”, a spus Andrew Castle, conform Tennisuptodate.

Mihai Leu a vorbit la superlativ despre frații Klitschko: „Oameni de admirat, un exemplu bun pentru ucraineni”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Mihai Leu a vorbit la superlativ despre frații Klitschko: „Oameni de admirat, un exemplu bun pentru ucraineni”

Andrew Castle, despre Emma Răducanu: „Este doar o chestiune de așteptare”

Deși Andrew Castle a vorbit despre dificultatea pe care o va avea Emma pentru a câștiga un nou turneu de Grand Slam, britanicul a remarcat talentul și potențialul sportivei.

„Faptul că a câștigat US Open, pornind din calificări și fără să piardă set, este remarcabil. A fost o ilustrare a talentului.

Oamenii o vor critica dacă iese în primul sau al doilea tur. Asta e viața, chiar și numărul unu mondial pierde meciuri. Este doar o chestiune de așteptare, de a-i permite să câștige meciuri și să adune experiență”, a încheiat Andrew Castle.

Elina Svitolina a decis să sprijine financiar armata Ucrainei: „Nu mă pot opri din plâns!”
Război în Ucraina
Elina Svitolina a decis să sprijine financiar armata Ucrainei: „Nu mă pot opri din plâns!”

Emma Răducanu nu se regăsește, după ce a câștigat US Open 2021

Britanica a anunțat că nu va putea participa la turneul de la Monterrey (Mexic), care începe săptămâna viitoare, după ce a suferit o accidentare la piciorul stâng săptămâna aceasta la Guadalajara, turneu unde jucătoarea cu origini românești a fost nevoită să abandoneze în meciul său din primul tur cu Daria Saville.

După parcursul magistral de la Flushing Meadows, turneu pe care l-a câștigat fără să piardă set, Emma Răducanu  are parte de un început greu de an. În trei partide jucate în 2022, Emma are două înfrângeri: 0-6, 1-6 cu Elena Rybakina la turneul de la Sydney și 4-6, 6-4, 3-6 cu Danka Kovinic în turul 2 la Australian Open și doar o victorie, 6-0, 2-6, 6-1 cu Sloane Stephens, în turul 1 al turneului de la Melbourne.

Citește și:

Coregrafia de la meciul Steaua Roșie Belgrad - Partizan Belgrad care a șocat întreaga lume! Ce înseamnă, de fapt

FIFA, pusă la zid! Acuze dure: „Inacceptabil! Noi tot NU VOM JUCA împotriva Rusiei, indiferent ce nume va purta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
176901212832165
Dan Petnaise  •  28 Februarie 2022, 18:36

Iar o promovați pe chinezoaică? Ea face bani din promovarea voastră, că în tenis nu mai poate juca la un nivel cât de cât. Ați terminat-o.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează