SPORTURI  »  TENIS  »  FOTOGRAFIE

Cine este bărbatul misterios alături de care Emma Răducanu s-a fotografiat în New York

Emma Răducanu și Benjamin Heynold // foto: The Sun
Emma Răducanu și Benjamin Heynold // foto: The Sun

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 10:09 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 11:12

După US Open, primul ei turneul de Grand Slam câștigat, Emma Răducanu (18 ani, locul 23 WTA) s-a bucurat de New York alături de Benjamin Heynold, unul dintre prietenii săi din copilărie.

Sâmbăta trecută, Emma Răducanu a scris istorie la Flushing Meadows, devenind prima jucătoare de tenis din istorie care ajunge să câștige un turneu de Grand Slam venind din calificări.

De atunci, toate reflectoarele au fost pe sportiva britanică. În ultimele zile, Emma a explorat orașul care nu doarme niciodată. Emma a participat de curând la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente mondene din lume, care are ca scop strângerea de fonduri și se desfășoară la Metropolitan Museum of Art, din New York. 

Acolo s-a aflat în compania unor vedete precum Serena Williams, Lewis Hamilton, Simone Biles, Jennifer Lopez, Naomi Osaka.

Emma Răducanu și Benjamin Heynold, în copilărie // foto: Twitter
Emma Răducanu în Vogue
Emma Răducanu / Sursă foto: instagram.com/emmaraducanu/
+42 FOTO
  • Emma Răducanu, alături de prietenul ei din copilărie, foto: Insta

Emma Răducanu, alături de prietenul său din copilărie în New York 

Între timp, Benjamin Heynold, prietenul Emmei din copilărie, a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu jucătoarea de tenis, descrierea pozei fiind „Istorie”.

Potrivit The Sun, cei doi se cunosc de când aveau doar 6 ani. Benjamin i-ar fi fost aproape Emmei pe durata parcursului său extraordinar de la US Open, în care a câștigat 10 meciuri fără a pierde vreun set. Benjamin a fost cel care i-a ținut companie Emmei, având în vedere că părinții acesteia nu i-au putut fi aproape din cauza restricțiilor cauzate de coronavirus.

Benjamin Heynold are legături cu tenisul. Acesta a fost listat în circuitul ITF, în anul 2018 ocupând locul 508 în clasamentul de juniori. Totuși, spre deosebire de câștigătoarea US Open, el a renunțat la sportul alb și a mers să studieze în SUA, fapt ce i-a permis să se întâlnească cu Emma pe timpul șederii acesteia la New York.

Emma Răducanu / Sursă foto: instagram.com/emmaraducanu/
Emma Răducanu în Vogue
Emma Răducanu în Vogue
+42 FOTO

Emma Răducanu a mers la Bursa din New York

Totodată, Emma a mers și la Bursa din New York, spunând că ăsta a fost unul dintre locurile pe care și-a dorit să le viziteze. Cu această ocazie, a participat din postura de invitată la emisiunea „Closing Bell”, de pe CNBC.

La US Open, Emma Răducanu a devenit cea mai tânără câștigătoare de Mare Șlem din 2004 încoace de la Wimbledon, de la Maria Sharapova, care se impunea la 17 ani. Și prima jucătoare de la US Open care nu pierde set și câștigă de la Serena Williams în 2014. Americanca a cedat atunci doar 32 de game-uri, în timp ce britanica a lăsat pe drum 34 pe tabloul principal.

Citește mai multe știri despre Emma Răducanu: 

Prima apariție pentru bunica Emmei Răducanu: „Vă mulțumesc că ați fost alături de ea!” + ce îi gătește nepoatei de fiecare dată când vine în România

Răducanu, Halep și Andreescu, campioane cu ascensiuni diferite » Cum au ajuns în vârful tenisului: doar canadianca și britanica au avut sprijinul federației

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  16 Septembrie 2021, 17:39
Postat de leu.mr pe 16 Septembrie 2021, 14:28

Din copilarie ? E ditamai batrina acum! In alta ordine de idei, ne mai plictisiti mult cu articolele despre ea ?

Te-ai obisnuit cu „stirile”despre Anamaria Prodan!Si bineinteles cu cele despre GG!

leu.mr
leu.mr  •  16 Septembrie 2021, 14:28

Din copilarie ? E ditamai batrina acum! In alta ordine de idei, ne mai plictisiti mult cu articolele despre ea ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează