SPORTURI  »  TENIS  »  CONTRACT

Emma Răducanu, o nouă lovitură de imagine » A semnat un contract de 3 milioane de lire

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 decembrie 2021 10:41 / Actualizat duminica, 26 decembrie 2021 10:46

După un an senzațional, în care a câștigat US Open venind din calificări, Emma Răducanu (19 ani, 19 WTA) este la mare căutare în rândul marilor companii.

Jucătoare britanică, cu tată român și mamă din China, este una dintre noile senzații ale tenisului și continuă să atragă contracte impresionante de sponsorizare.

Simona Halep începe noul sezon în Australia » La ce eveniment va participa alături de Emma Răducanu și Naomi Osaka
TURNEU
Simona Halep începe noul sezon în Australia » La ce eveniment va participa alături de Emma Răducanu și Naomi Osaka

Emma Răducanu, un nou contract de sponsorizare: 3 milioane de lire sterline pe an

Aflată în vacanță înainte de noul sezon, Emma Răducanu a semnat un contract cu Vodafone, una dintre cele mai importante companii de telefonie. Valoare contractului se ridică la 3 milioane de lire sterline pe an, potrivit Daily Mail. Anunțul oficial privind noua colaborare ar urma să fie făcut în februarie 2022.

Pe lângă colaborarea cu Nike și Wilson, firmele care-i asigură echipamentul,, Emma este și imaginea alor branduri importante, precum Dior, Tiffany, Evian sau British Airways.

Emma Răducanu, imaginea unei campanii de 6 milioane de lire în Marea Britanie

Campioana de la US Open a făcut recent parte din campania de Crăciun a celui mai mare lanț de articole sportive din Marea Britanie, fondat de Mike Ashley, fostul patron de la Newcastle.

The Daily Mail scrie că Emma Răducanu a fost imaginea campaniei, alături de ea apărând în reclame alte nume importante din sportul englez printre care internaționalii Jack Grealish Jordan Pickford și Declan Rice sau atletele Katarina Johnson-Thompson și Jessica Ennis-Hill. Englezii notează că aceasta este cea mai scumpă reclamă de Crăciun realizată în Marea Britanie, costând 6 milioane de lire sterline, informează Daily Mail. 

VIDEO Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep: „Vai de mine și de mine! Ar fi făcut 160 de milioane de euro în plus!”

Citește și: 

Emma Răducanu, desemnată revelația anului 2021 de WTA!

EXCLUSIV Cum arată viitorul Emmei Răducanu? De la Artemon Apostu-Efremov la Alexandra Dulgheru, ce spun 5 specialiști pentru GSP: „2023 va fi cu adevărat anul ei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
176901212832165
Dan Petnaise  •  26 Decembrie 2021, 19:53

Simona a stat 1 an pe primul loc și nu a avut astfel de contracte. Chinezoaica asta c r ă c ă na t ă atât va mai câștiga din tenis.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  26 Decembrie 2021, 16:50

Din pacate nu din tenis va face bani,ci din imaginea ei,din reclame ! Va aluneca jos,jos de tot in tenis,daca va continua asa !

belane
belane  •  26 Decembrie 2021, 14:47
Postat de Razvan Mihailescu pe 26 Decembrie 2021, 14:19

Cand aude halep face iara crize, 1 turneu mare a castigat si ia milioane din publicitate, traba sa arati intr un anumit fel ca persoana ca sa primesti contracte, degeaba ai fost nr. 1

Indeplineste toate tiparele unei vedete globo-homo (exprimare prescurtata pentru global homogeneity daca-i vreun destept/vreo desteapta care va cauta sa-l cenzureze). Britanica (expunere globala avand in vedere British Commonwealth), fenomen si potential avand in vedere varsta frageda la care a castigat unul dintre cele mai mare turnee de tenis, fiica de parinti imigranti (mass-media iubeste acest tipar deoarece le sufla-n panze cand vine vorba de propaganda lor multiculturalista) cu o mama chinezoaica (daca chinezii o adopta piata din China ii poate aduce lejer venituri de miliarde de dolari). Cat despre Simona o jucatoare talentata al carui "prime" a venit relativ tarziu dintr-o tara obscura si saraca, fara prea mare traditie in tenisul feminin o tara despre care 90% din populatia globala daca are habar unde se situeaza pe harta. D.p.d.v. al marketingului comparatia e penibila !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează