SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Emma Răducanu, explicații după eșecul de la Indian Wells: „Încă sunt nouă în circuit. Nu am pus presiune pe mine”

Emma Răducanu, eliminată de la Indian Wells // FOTO: Imago
Emma Răducanu, eliminată de la Indian Wells // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 10:37 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 11:14

Emma Răducanu (18 ani, locul 22 WTA) a fost eliminată de Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA) în turul 2 la Indian Wells, scor 2-6, 4-6.

În primul meci după succesul de la US Open, jucătoarea cu tată român și mamă din China a pierdut surprinzător, fiind învinsă clar de bielorusa care va juca în turul III cu Simona Halep.

Emma Răducanu, explicații după eșecul de la Indian Wells: „Pot să iau înfrângerea ca pe o lecție”

La final, Răducanu a încercat să găsească explicații pentru eșecul neașteptat, spunând că este încă la începutul carierei și că are nevoie să se acomodeze cu circuitul.

„Cred că Aliaksandra a făcut un meci foarte bun. A fost mai bună decât mine și merita să câștige. A trebuit să mă obișnuiesc să joc în aceste condiții. A fost prima dată când am jucat la Indian Wells. Să joci noaptea este diferit. Nu am avut multă experiență cu meciurile jucate noaptea.

Sunt încă nouă în circuit. Experiența vine jucând în fiecare săptămână și trecând prin diferite situații. Sunt oarecum bucuroasă că s-a întâmplat asta acum, pentru că pot să învăț, pot s-o iau ca pe o lecție. Voi avea mai multă experiență.

Dezamăgire va fi după fiecare înfrângere. Dar o dată ești sus, iar altă dată ești jos. Nu am pus multă presiune pe mine pentru că încă nu am experiență”, a spus Emma Răducanu, citată de presa din Anglia.

VIDEO Rezumatul meciului Emma Răducanu - Aliaksandra Sasonovich

Citește și: 

Irina Begu, în turul 3 la Indian Wells! Victorie impresionantă, deși a plecat cu șansa a doua

Simona Halep „a dat din casă” după victoria de la Indian Wells: „Soțul s-a ocupat de nuntă, eu nu am mișcat un deget!” + Ce spune despre meciul cu Marta Kostyuk

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
popaprostu12
popaprostu12  •  09 Octombrie 2021, 22:04
Postat de valyomanyd pe 09 Octombrie 2021, 15:20

Kournikova a castigat un GS si nu stiu eu ?

A castigat chiar doua cu Hingis la dublu:))

valyomanyd
valyomanyd  •  09 Octombrie 2021, 15:20
Postat de minos3 pe 09 Octombrie 2021, 11:39

Sa speram ca nu va fi o noua Ana Kournikova. Sau, ca sa dau un exemplu mai recent, o noua Jelena Ostapenko. Jucatoare ce au impresionat, dupa care s-au pierdut din cauza vietii agitate din showbiz.

Kournikova a castigat un GS si nu stiu eu ?

minos3
minos3  •  09 Octombrie 2021, 11:39

Sa speram ca nu va fi o noua Ana Kournikova. Sau, ca sa dau un exemplu mai recent, o noua Jelena Ostapenko. Jucatoare ce au impresionat, dupa care s-au pierdut din cauza vietii agitate din showbiz.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close