SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

VIDEO Mesajul în limba română al Emmei Răducanu pentru fani » Și-a anunțat prezența la Transylvania Open

Emma Răducanu / foto: Guliver/Getty Images +46   FOTO
Emma Răducanu / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 12:10 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 12:58

Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) și-a anunțat în această dimineață prezența la Transylvania Open, turneul care va avea loc la Cluj, în ultima săptămână din octombrie.

Pentru prima oară de când numele său a devenit unul de rezonanță în tenisul mondial, fanii au putut s-o audă pe Emma Răducanu vorbind românește. Tatăl britanicei este român, iar mama ei e chinezoaică. 

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem. Pa”, a spus Emma Răducanu, într-un videoclip publicat de cei de la Transylvania Open. 

Transylvania Open se anunță a fi un turneu extrem de spectaculos pentru români, pe tabloul principal urmând a fi nume importante.

Pe lângă Simona Halep, care își anunțase deja prezența la turneu, organizatorii au prezentat azi toate numele importante de pe tabloul principal, printre care se află și Emma Răducanu, proaspăta campioană de la US Open.

Foto: twitter US Open
+42 FOTO

Andreea Prisăcariu, opinie sinceră despre Emma Răducanu: „Să ne înțelegem, ea nu e româncă!”

Andreea Prisăcariu (21 de ani, 370 WTA), fostă campioană națională de juniori la tenis, a vorbit despre ascensiunea din circuit a Emmei Răducanu (18 ani, 22 WTA), cea care luna trecută a izbutit un parcurs senzațional și s-a impus la US Open.

Prisăcariu laudă stilul britanicei, spune că Emma Răducanu e mai talentată decât Bianca Andreescu, o altă jucătoare importantă cu origini românești, dar se declară suporterul necondiționat al Simonei Halep într-un eventual meci cu Răducanu. Cele două s-ar putea întâlni în turul III la Indian Wells.

Andreea Prisăcariu: „Emma Răducanu are un potențial mai mare decât al Biancăi Andreescu”

 „Da, o cunosc pe Emma, dar nu suntem apropiate, ne-am salutat de câteva ori. Îmi place foarte mult de Emma Răducanu, îmi place jocul ei. Cred că are un potențial uriaș. Mai mare decât al Biancăi Andreescu. Joacă agresiv, așa cum îmi place mie, și a dovedit că este și foarte matură la ultimele turnee, altfel nici nu avea cum să câștige US Open. 

Îmi place foarte mult jocul ei Dintre ea și Simona Halep, normal că țin cu Simona, Simona este româncă. Să ne înțelegem, Emma Răducanu nu este româncă. Cum nu este nici Bianca Andreescu. Iar noi, românii, trebuie să ne susținem reciproc”, a declarat Andreea Prisăcariu, potrivit Fanatik.

Emma Răducanu, antrenament cu Gabriela Ruse la Indian Wells

Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) se întoarce pe teren după triumful istoric de la US Open. Britanica va evolua în turneul de la Indian Wells, acolo unde a primit un wild-card din partea organizatorilor.

Înainte de a lua startul în turneul din California, Emma Răducanu s-a antrenat alături de Gabriela Ruse (23 de ani, 92 WTA). Jucătoarea cu origini românești a publicat apoi un scurt mesaj în contul său de InstaStory: „Training cu Gabriela Ruse”.

Mesajul în limba română al Emmei Răducanu pentru fani » Și-a anunțat prezența la Transylvania Open

Citește și alte știri din tenis:

A patra româncă pe tabloul de la Indian Wells! A trecut de calificări și poate da peste finalista US Open

Andreea Prisăcariu, opinie sinceră despre Emma Răducanu: „Să ne înțelegem, ea nu e româncă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
454344578300392
Marius Carp  •  07 Octombrie 2021, 08:55

Robotule, de ce vorbesti aiurea? La primul turneu mare castigat, Bianca a multumit fanilor in limba romana. Hai sa ne informam un pic, inainte de a emite judecati de valoare.

2947853518578577
Alexandru Tudoran  •  07 Octombrie 2021, 05:47

Bai nu stiu, nu vreau sa ma bag in discutii de genul daca e romanca sau nu, dar fata e frumusica foc. Si pare simpatica. Acum sper sa nu i se urce vedetismul la cap si asteia.

fanfcarges
fanfcarges  •  07 Octombrie 2021, 03:03
Postat de robotucigas pe 07 Octombrie 2021, 01:33

Se vede ca vrea sa aibă rădăcini aici fata de aceea Bianca Andronescu care mereu înțeapă când auzea ca i se zice româncă. Dar ii înțeleg pe toți, au plecat la o viață mai bună, fata sa născut acolo din cauza României. România a alungat tot ce avea mai bun, de asta avem jucători care aleg alte țări. O felicităm pentru ca este o fată a României rătăcită, dar și a Chinei sau ce este mama ei. Anglia este doar o profitoare. Mulți sportivi care nu au treabă cu tara lor, și ma întreb cu ce dracu se mândresc. Cu copii altor țări rătăciți din cauza sărăciei. Aici vedem adevărată valoare a Angliei. Ei accepta ce este bun, România alungă tot

Nu vreau sa creez polemici sau discutii, dar tot vad comentarii de genul...saraca englezoaica TREBUIE sa faca si din-astea, pentru ca, dupa ce castiga un GS, este normal sa fie in centrul atentiei si inevitabil o sa se nasca treaba asta cu legaturile ei din nu stiu ce tara bananiera (da, romania, o tara de prosti si corupti, cu care nu vrei sa te asociezi pentru ca este de ras). Terminati-va cu texte penibile gen "ëa vrea sa aiba radacini", o doare in racheta de tenis de r0m1n1a, nu mai poate ea de m13er1a de aici, dar asta inseamna a fii diplomat, ***, este chiar simplu si la vedere. faching sthup1d ppl and nation

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează