SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

VIDEO Emma Răducanu a urmărit-o din nou pe Halep la Transylvania Open » Surpriză din partea unei micuțe fane

Articol de , - Publicat joi, 28 octombrie 2021 21:23 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 10:53

Emma Răducanu (18 ani, locul 23 WTA) a învins-o în două seturi pe Ana Bogdan (28 de ani, locul 106 WTA), 6-3, 6-4.

Jucătoarea britanică, cu tată român, nu a plecat la hotel imediat după meciul său, ci a mai rămas în Sala Polivalentă de la Cluj. Aceasta a urmărit meciul pe care Simona Halep l-a câștigat în fața Varvarei Gracheva, 6-4, 6-2.

Emma și Halep ar putea fi adversare în semifinale, dacă Răducanu trece de Marta Kostyuk și Halep o învinge pe Jaqueline Cristian.

VIDEO Emma Răducanu, cadou de la o micuță fană

La plecarea de la Sala Polivalentă, Emma Răducanu a primit cadou de la tânără admiratoare. O fetiță de 7 ani a vrut să-i dăruiască jucătoarei o floare, iar Emma a coborât geamul mașinii puse la dispoziție de unul dintre sponsori pentru a o primi, bucurându-se de gestul fanei.

„Îmi place mult de Emma. O urmăresc de câteva săptămâni la televizor, cu bunicul. Și de Simona îmi place. Le iubesc pe amândouă”, a spus fetița.

În schimb, Simona Halep, afectată de accidentarea suferită la spate, s-a urcat rapid în mașina care a dus-o la hotel, iar floarea pregătită pentru dubla campioană de Grand Slam a fost luată de una dintre persoanele care o însoțeau.

Emma Răducanu, invitată la cină după victoria cu Ana Bogdan: „It's a date!”

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, cea care a realizat interviul, a adresat și o serie de întrebări inedit la finalul partidei.

  • Alexandra Dulgheru: „Cum a fost să participi la premiera filmului No Time To Die, cel mai nou din seria James Bond? Cât de arătos e Daniel Craig în realitate?”
  • Emma Răducanu: „Am fost onorată să particip la acea gală, să port acea rochie Dior, dar n-am fost foarte aproape de Daniel Craig, așa că nu-ți pot spune foarte multe detalii”

  • AD: „Unde e trofeul de la US Open?”
  • ER: „E la Federația de Tenis din Londra, care a făcut foarte multe pentru mine. Măcar atât am putut să fac și eu pentru ei”

  • AD: „Acum, încercăm și o întrebare în română?”
  • ER: „Da”

  • AD: „Ai apucat să vizitezi Clujul?”
  • ER: „Nu, dar vreau, îmi doresc, momentan sunt în turneu. Dacă voi pierde, atunci mă duc să mă plimb un pic”

  • AD: „Uite cum facem, vrei să luăm cina diseară împreună?”
  • ER: „Da!”
  • AD: „OK, it's a date! (n.r. Avem întâlnire!”)

Citește și: 

Simona Halep explică problemele avute în meciul cu Gracheva: „Mi s-a blocat spatele. Nu știu cum am câștigat” » Ce spune despre următorul meci de la Transylvania Open

Emma Răducanu, impresionată de România » Ce promisiune a făcut: „Am vorbit cu tatăl ei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
itu52
itu52  •  29 Octombrie 2021, 10:36

Bravo Emma, ai bucurat un copil care te adoră. Ai primit din suflet un trandafir, iar copila ți-a imortalizat zâmbetul inegalabil. Numai pentru atât și turneul este al tău. Simona a îmbătrânit, a desemnat badyguardul să facă serviciile. O atitudine incalificabilă din partea unui cetățean de onoare al Clujului, spune multe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează