SPORTURI  »  TENIS  »  VACANȚĂ

VIDEO Cum se relaxează Emma Răducanu în vacanță: „Am devenit dependentă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 14:19 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 14:58

După un an încărcat, în care a câștigat US Open și a intrat în top 20 WTA, Emma Răducanu (18 ani) a luat o pauză de la tenis.

Britanica, cu tată român și mamă din China, se află în vacanță și profită din plin de timpul liber înainte de a începe pregătirile pentru noul sezon.

VIDEO Cum se relaxează Emma Răducanu în vacanță

Jucătoarea aflată pe locul 19 WTA s-a filmat în vacanță în timp ce se dădea cu skijet-ul, mărturisind că a este încântată de această activitate.

„Eu sunt. Am venit ca începătoare și plec dependentă”, a fost mesajul postat de Emma.

Printre fanii care i-au apreciat postarea se află și pilotul francez de Moto GP Fabio Quartararo (22 de ani), care i-a lăsat un comentariu cu un emoticon care reprezintă un rac.

Emma Răducanu, meci demonstrativ cu Gabriela Ruse

Emma Răducanu, campioana-surpriză de la ediția din acest an de la US Open, va bifa prima apariție în fața spectatorilor britanici după triumful de senzație de la Flushing Meadows. 

Jucătoarea cu origini românești a ales-o ca adversară pe Gabriela Ruse, cea cu care s-a antrenat la Indian Wells și Transylvannia Open, cele două fiind legate și de o puternică relație de prietenie. Staff-urile celor două jucătoare au bătut palma, astfel că meciul e o certitudine. Partida demonstrativă va avea loc pe 28 noiembrie, la Londra, în celebra locație The Royal Albert Hall .

Emma Răducanu / Sursă foto: instagram.com/emmaraducanu/
Emma Răducanu în Vogue
Emma Răducanu / Sursă foto: instagram.com/emmaraducanu/
+42 FOTO

Citește și: 

Novak Djokovic s-a eschivat când a fost întrebat dacă va fi prezent la Australian Open, unde participarea este condiționată de vaccinarea anti-COVID-19

Noi imagini cu Shuai Peng » Unde susține presa de stat din China că a apărut

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
vlad_fcbh
vlad_fcbh  •  21 Noiembrie 2021, 18:07
Postat de valyomanyd pe 21 Noiembrie 2021, 15:34

Romania nu are nici o treaba cu Raducanu , reprezinta alta tara ! Nu are loc sa insistati !

Atunci sa nu mai scrie nici de Messi, nici de Cristiano Ronaldo, Neymar sau Floyd Mayweather ori Schumacher, Hamilton, ca doar nu sunt romani... tu nu vrei sa vezi nici stiri din Champions League, ca nici acolo nu sunt echipe romanesti! Daca tu esti unu din ala care se uita doar la meciurile din campionatul intern sau unde joaca echipe romanesti sau sportivi romani... imi pare rau de tine, mai bine apuca-te si dute la pescuit!

valyomanyd
valyomanyd  •  21 Noiembrie 2021, 15:34

Romania nu are nici o treaba cu Raducanu , reprezinta alta tara ! Nu are loc sa insistati !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează