SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Noi imagini cu Shuai Peng » Unde susține presa de stat din China că a apărut

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 10:59 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 12:33

Presa de stat din China a prezentat noi imagini cu jucătoarea de tenis Shuai Peng (35 ani), dispărută după acuzațiile de viol la adresa unui înalt oficial chinez.

Global Times, publicație susținută de statul chinez, publică noi imagini cu Shuai Peng, însă veridicitatea acestora nu a putut fi verificată de Reuters,

Hu Xijin, redactorul șef al Global Times, a postat pe Twitter un nou filmuleț cu Shuai Peng. Aceasta ar fi apărut azi la ceremonia de deschidere a unui turneu de tenis dedicat juniorilor, desfășurat la Beijing.

La prezentare, aceasta zâmbește și face cu mâna publicului, ulterior fiind filmată acordând autografe copiilor.

Serena Williams se declară „devastată și șocată” de situația lui Shuai Peng

În acest caz a intervenit și Serena Williams. Ea a scris pe Twitter: „Sunt devastată și șocată să aud veștile despre Shuai Peng. Sper că e în siguranță și va fi găsită cât de curând posibil. Situația trebuie investigată, nu putem să stăm tăcuți. Sunt alături de ea și de familia ei în această perioadă incredibil de dificilă”.

Alături de mesaj, Serena a atașat o poză cu Shuai Peng, cu mesajul „#WHEREISPENGSHUAI”. În traducere, „unde este Peng Shuai?”

Poza și mesaje care întreabă unde se află Shuai Peng au fost distribuite de foarte multe personalități, printre care Simona Halep, Patrick Mouratoglou, Shelby Rogers, Nico Mahut, Billie Jean King, Gerard Pique, Novak Djokovic, Alize Cornet, dar și de numeroase canale media.

Citește și: 

Președintele WTA ia atitudine după imaginile apărute cu Shuai Peng: „E liberă?”

Imaginile publicate de un jurnalist al televiziunii de stat din China adâncesc misterul în cazul dispariției lui Shuai Peng

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează