SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Eugenie Bouchard, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Criză de nervi în finala de la Guadalajara

Criza de nervi a lui Eugenie Bouchard de la Guadalajara / Captură +18   FOTO
Criza de nervi a lui Eugenie Bouchard de la Guadalajara / Captură

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 10:28 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 10:44

Eugenie Bouchard (27 de ani, 144 WTA) a pierdut finala turneului de la Guadalajara (Mexic), învinsă în finală de iberica Sara Sorribes Tormo (24 de ani, 71 WTA, scor 2-6, 5-7.

N-a fost să fie pentru Eugenie Bouchard nici pe hard-ul de la Guadalajara. Fosta mare speranță din tenisul feminin a pierdut o nouă finală, într-un meci în care a fost dominată la toate capitolele de Sorribes Tormo. 

Canadianca nu a mai rezistat și a avut o criză de furie pe durata primului set. Imediat după ce iberica a reușit al doilea break din prima manșă, Genie Bouchard nu s-a mai abținut și și-a distrus racheta, într-unul dintre puținele momente în care jucătoarea din Canada își iese din fire și izbucnește pe teren.

Eugenie Bouchard, a șaptea finală pierdută a carierei

A fost cea de-a șaptea finală pe care Eugenie Bouchard o pierde în carieră. În septembrie 2020, în precedenta finală jucată, candianca pierdea chiar în fața Patriciei Țig, pe zgură, în ultimul act de la Istanbul. Genie, fost număr 5 în clasamentul WTA și fostă finalistă la Wimbledon, are un singur trofeu în carieră: în 2014, la Nuremberg Cup.

+14 FOTO

Citește și alte știri din tenis: 

Umilit de Sorana Cîrstea, Adrian Cruciat rupe tăcerea după izbucnirea elevei sale: „N-a fost reacția pe care mi-am dorit-o!”

VIDEO Monica Niculescu, martora unui moment incredibil în WTA: partenera ei, ținta unei lovituri crunte în ochi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
constanteanul
constanteanul  •  14 Martie 2021, 12:55
Postat de holland pe 14 Martie 2021, 11:33

asta e desteapta aia care nu a vrut sa dea mana cu adversara ei din FED CUP....o lesinata si jumatate.

Oricărui bărbat i-ar prinde bine o leșinată ca asta.

holland
holland  •  14 Martie 2021, 11:33

asta e desteapta aia care nu a vrut sa dea mana cu adversara ei din FED CUP....o lesinata si jumatate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează