SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

VIDEO Experiența vieții pentru o jucătoare de tenis din România: discuția cu Serena Williams, interacțiunea cu Federer + pe ce star din ATP l-a numit „foarte drăguț”

Andreea Prisăcariu +49   FOTO
Andreea Prisăcariu

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2020 14:24 / Actualizat vineri, 21 august 2020 17:26

În direct la GSP Live, jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (20 de ani, 678 WTA) a rememorat discuția pe care a avut-o în 2018 cu Serena Williams (38 de ani, 9 WTA).

Totul s-a petrecut la turneul de la Wimbledon, acolo unde Andreea Prisăcariu a participat în proba junioarelor. Ea s-a întâlnit în compelxul de la All England Lawn Tennis and Croquet Club cu nimeni alta decât Serena Williams, una dintre cele mai mari jucătoare ale tuturor timpurilor. 

„Întâlnirea cu Serena Williams a fost foarte faină. Am împărtășit niște chestii de fashion. Aveam unghii la fel. După care m-a întrebat ce am făcut la meci, mi-a spus să mă relaxez, să las totul să decurgă natural. 

Discuția a durat cam 10 minute. M-a consolat, pierdusem în decisiv în primul tur. I-am zis că abia am 18 ani, iar ea mi-a spus că am tot timpul înainte”, și-a adus aminte Andreea Prisăcariu. 

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

„Am dat ochii cu Dominic Thiem, iar Federer mi-a deschis ușa”

Tot în 2018, de această dată la Roland Garros, Andreea Prisăcariu s-a întâlnit cu nume importante din tenisul masculin, cum ar fi legendarul Roger Federer sau austriacul Dominic Thiem. 

„E o atmosferă deosebită la Roland Garros. O să țin minte toată viața meciul pe care l-am câștigat în primul tur. Am cunoscut sportivi acolo. 

Am dat ochii cu Dominic Thiem, care e foarte drăguț. Am vorbit prin ochi cu el. I-am atras atenția și s-a uitat la mine. Urmam după el la antrenament, așa s-a nimerit. Apoi, Roger Federer mi-a deschis ușa. M-a lăsat să trec prima, am crezut că mor! A fost foarte drăguț din partea lui. N-am vorbit cu el, nu mai îndrăzneam să întreb ceva”, a povestit jucătoarea, la GSP Live. 

VIDEO Experiența vieții pentru o jucătoare de tenis din România: discuția cu Serena Williams, interacțiunea cu Federer + pe ce star din ATP l-a numit „foarte drăguț”
Dominic Thiem

Citește și alte știri despre tenis: 

Întâmplare uluitoare povestită la GSP Live » Răfuială în lotul de tenis feminin al României: „Am rămas fără prosop, am zgâriat-o cu «ghearele»”

VIDEO Dezvăluiri în premieră despre Bianca Andreescu: „Refuza să vorbească în română. Are ceva rău în ea, m-a scos de pe Facebook”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
tricisport
tricisport  •  22 August 2020, 17:30

Toti "desteptii" si "deontologii" ii numara tatuajele si ii masoara IQ-ul fetei asteia... băăă, numarati-va voua bolile si punctele ITP/ WTA si ratarile voastre, ea incearca sa reuseasca intr-o lume competitiva si ostila, voi o comentati pe ea si atat. Niste rable si niste hateri sunteti majoritatea. Bravo Andreea, trage tare, antrenează-te, joacă cat de bine si mult poti, calatoreste mult si fa-ti câte tatuaje vrei si pe unde vrei, ca e lumea plina de fraieri si de hateri!

1198649370199221
Dumitru Florin  •  21 August 2020, 21:52

Tatuaje are, iar daca a reusit s-o egaleze la... unghii si pe Williams, plus ca a "vorbit cu ochii" cu Thiem, inseamna ca e buna rau, are tot viitorul in fata!

bazinga
bazinga  •  21 August 2020, 19:15

Pacat de ea....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close