SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

VAR în tenis :) » Un spectator l-a corectat pe arbitru în timpul meciului Anei Bogdan de la Transylvania Open

Ana Bogdan, foto: Imago Images +31   FOTO
Ana Bogdan, foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 12:41 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 20:26

Ana Bogdan (31 de ani și 65 WTA) a învins-o pe Arantxa Rus (45 WTA și 32 de ani), favorita principală, cu 3-6, 7-6 (6), 7-6 (5,) în sferturile de la Transylvania Open. Un moment amuzant a avut loc în timpul partidei.

Arbitrul a fost corectat public de un spectator în timpul unui punct, însă, așa cum era normal, decizia nu a fost schimbată.

Simona Halep a revenit în țară. Extrem de iritată la aeroport: „Chiar e necesară nebunia asta?!”
PROCES HALEP
Simona Halep a revenit în țară. Extrem de iritată la aeroport: „Chiar e necesară nebunia asta?!”

Un spectator l-a „certat” pe arbitrul meciului Bogdan - Rus: „Out o fost aicea!

Ana Bogdan era condusă cu 4-2 în setul decisiv, moment în care un spectator a decis să ia inițiativa și să intervină, după o minge trimisă la linie de Arantxa Rus, conform sport.ro.

„Out o fost aicea!”, a strigat spectatorul, chiar în timpul punctului, iar cuvintele sale au fost auzite de majoritatea participanților la acest eveniment. Mai mult decât atât, spectatorul a rostit aceste cuvinte la două lovituri distanță după momentul aterizării mingii în apropierea liniei, conform sursei citate.

În cele din urmă, fanul și-a dat seama că nu va obține nimic și a renunțat în a-i mai da „indicații” arbitrului partidei. Punctul a fost câștigat de Ana Bogdan.

Ana Bogdan-Arantxa Rus, decisiv plin de tensiune

Dacă în primele două seturi au fost doar trei break-uri, în decisiv a fost festival, o serie de șase, niciuna dintre cele două jucătoare nereușind să câștige pe propriul serviciu. Seria s-a oprit în game-ul al optulea, atunci când jucătoarea din România a egalat la 4.

Un semnal și pentru Arantxa, olandeza reușind să-și facă și ea cu lejeritate serviciul. Când se împliniseră trei ore joc, scorul era 5-4 pentru Rus, iar Ana, susținută vocal din tribune, a trebuit să servească pentru a rămâne în meci. 

A câștigat game-ul la zero, 5-5, și apoi a făcut un game curajos și s-a pus în postura de a încheia meciul. Însă partida a avut parte de un nou tie-break.

S-a jucat cu schimburi lungi, căutând un plus de agresivitate, iar Ana a fost mai bună. „Sper să pot să vorbesc, ați fost incredibili. Aceste momente le voi prețui toată viața. E incredibil ce am trăit”, a spus Ana la interviul de pe teren, vizibil emoționată.

Nu am renunțat să lupt, mi-am spus că pot și că tot ce îmi doresc eu aici pot atinge dacă joc cu sufletul. Nu-mi vine să cred!

- Ana Bogdan

VIDEO. Simona Halep a revenit în țară după 3 zile de audieri la TAS

Citește și alte știri din tenis:

Halep, „vânată” la Tribunal » Acuzarea a cerut majorarea suspendării!
PROCES HALEP
Halep, „vânată” la Tribunal » Acuzarea a cerut majorarea suspendării!
Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep, la finalul audierilor de la TAS
AUDIERI SIMONA HALEP
Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep, la finalul audierilor de la TAS

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează