SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Fanii au strîns rîndurile! » Simona Halep a primit o scrisoare emoţionantă din partea unui microbist

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 iulie 2014 13:26

Simona Halep este cea mai importantă sportivă română, iar în ultimul an a reuşit performanţe incredibile, ajungînd în finală la Roland Garros şi în semifinale la Wimbledon.

Performanţele incredibile ale Simonei au atras atenţia tot mai multor români, iar aseară, după calificarea în semifinale la Wimbledon, microbistul Alex R. a postat o scrisoare emoţionantă pe contul de facebook al Gazetei:

"Dragă Simona, Cine eşti tu? Cu ce ţi-am greşit noi, românii de ne faci de rîs în lumea întreagă? Cum ţi-ai permis tu să joci finala de la Roland Garros şi la o lună distanţă să fii aproape de a cîştiga prea puţin importantul turneu de la Wimbledon? Cu ce drept te-ai cocoţat aproape de vîrful topului WTA? Ai muncit tu pentru toate rezultatele astea?

Dragă Simona, dacă pierdeai nopţile prin diferite cluburi, consumînd alcool şi nu numai, anturandu-te celebrilor băieţi de bani gata de prin Dorobanţi sau dacă paginile tabloidelor nu erau suficiente pentru a-ţi prezenta viaţa desfrânată şi era nevoie să apari şi la educativele emisiuni nocturne alături de toate matracucele, ei bine, dragă Simona, abia atunci erai subiect de interes naţional...

Lăsînd sarcasmul (o glumă proastă, de altfel), îţi mulţumesc, dragă fată, pentru copilăria pe care ţi-ai sacrificat-o, pentru adolescenţa pe care ţi-ai sacrificat-o şi pentru faptul că munceşti cît pentru întreg lotul naţional de fotbal al României, ba chiar mai mult, totul din pasiune, rezultînd un joc de tenis atît de plăcut ochiului, că las orice în momentul în care joci şi te privesc cu admiraţie şi lăcrimez de bucurie că există şi astfel de români. Mulţumesc că exişti, dragă Simona!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
flipo
flipo  •  04 Iulie 2014, 15:39

Domnilor lasati-o mai usor cu sacrificiul,Simona face ce ii place.Chiar ea a spus-o.Iubeste tenisul si reprezinta totul pentru ea.Nu o faceti o martira. Bucurati-va ca avem o sportiva care ne demonstreaza ca daca vrei poti.Nu e singura,scrima,gimnastica,canotajul,judo,box.Avem valori multe in sportul feminin.Cinste lor !!!

adrian.1984
adrian.1984  •  03 Iulie 2014, 15:31
Postat de d_3amon pe 03 Iulie 2014, 13:39

vreti sa scrieti 1000 de articole despre halep in astea 2 sapt de wimbledon? ce e emotionant in "scrisoarea" asta? doar sarcasm si exagerari.

chiar si 1000 de articole ar fi putin, dar de.....voua va plac art. in care se discuta despre subiecte de cancan.

djsteve
djsteve  •  03 Iulie 2014, 15:25

Simona HALEP - Eugenie Bouchard, în semifinale la Wimbledon (dupa ora 16:30). Meciul este LIVE VIDEO HD pe site-ul WWW.DIGI-HDSPORT.COM

Vezi toate comentariile (21)
Comentează