SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

O vedetă de pe internet a intrat pe teren la un meci al României: „Atunci a început jihadul” » Dialog incredibil cu autoritățile: „Du-te dracului că ești drogat, o să stai toată viața la închisoare. Dă-ți chiloții jos!”

Mircea Bravo este recunoscut pe internet pentru sketchuri, farse și videoclipuri realizate în cadrul unor evenimente importante // Sursă foto: Instagram @mirceabravo
Mircea Bravo este recunoscut pe internet pentru sketchuri, farse și videoclipuri realizate în cadrul unor evenimente importante // Sursă foto: Instagram @mirceabravo

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2020 17:07

Mircea BRAVO, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut video din România, a povestit cum „era să intru la închisoare”, după ce a pătruns pe teren în timpul meciului din Cupa Davis România - Danemarca.

Partida a avut loc în februarie 2013, la Cluj, în Grupa I din Zona Euro-Africană. La final, „tricolorii” s-au impus cu 3-0.

„Era în 2013, renunțasem la cariera mea în drept, părinții nu-mi mai dădeau bani, iar atunci am descoperit YouTube-ul. Mi se părea foarte tare, pentru că puteai să faci ceea ce vrei. Voiam să fiu nebun și să ies din zona mea de confort. Văzusem niște americani care făceau farse și asta m-a inspirat”, și-a început Mircea discursul. Mai apoi, vloggerul a dezvăluit detalii din acea zi.

„O să stai toată viața la închisoare!”

„M-am descălțat, din respect pentru sport, am sărit gardurile, am coborât scările și am trecut pe lângă jandarmi. Eram în euforie. Am stat timp de 10 secunde. 20% din oameni au aplaudat, nu știau exact ce se întâmplă. Mă simțeam foarte bine.

După aceea, au venit oamenii de la firma de securitate respectivă și m-au introdus într-o încăpere. Acolo a început jihadul! Erau polițiști, jandarmi, personalul firmei de securitate. Toți îmi spuneau «Ai distrus meciul! România va pierde la masa verde! Ți-ai distrus viața, o să stai toată viața la închisoare!». Asta nu s-a întâmplat, echipa noastră nu a pierdut acea partidă.

Însă ceea ce făcusem eu se pedepsea între 6 luni și 3 ani de închisoare, pentru sancțiuni împotriva huliganismului. Toată lumea urla la mine. La un moment dat, un tip de la securitate era bot în bot cu mine și mi-a spus: «Bă, fraiere, din cauza oamenilor ca tine...». Iar eu i-am răspuns: «Nu vreau să supăr, dar poți să mă lovești dacă o să te simți mai bine». «Du-te dracului că ești drogat!».

În timp ce scriam o declarație, a venit un polițist la mine și mi-a spus că e foarte tare ce am făcut. El nu putea să pară bun în fața celorlalți, dar asta mi-a transmis. După, a început percheziția. Aveam o legitimație de la un prieten din televiziune în chiloți, cu ajutorul căreia am intrat în cadrul turneului. Dar ăștia mi-au spus: «Dă-ți jos chiloții!». «Cum să-mi dau jos chiloții?». A picat și legitimația și am rămas complet gol”, a spus Mircea Popa.

O vedetă de pe internet a intrat pe teren la un meci al României: „Atunci a început jihadul” » Dialog incredibil cu autoritățile: „Du-te dracului că ești drogat, o să stai toată viața la închisoare. Dă-ți chiloții jos!”
Pancarta pe care Mircea a afișat-o în timpul meciului România - Danemarca 3-0 din Cupa Davis (februarie 2013) // Sursă foto: Facebook @Mircea Bravo

„Am făcut dosarul pentru ca procurorii să-ți dea NUP”

Spre finalul clipului care are aproape 200.000 de vizualizări pe YouTube, Mircea afirmă cum a reușit să scape nesancționat.

„La poliție, a venit unul care trebuia să-mi facă dosarul pe care să-l trimită procurorilor. I-am explicat ce-a fost în capul meu. 

El îmi zice «Bă, frate, eu chiar vreau să-ți fie bine. Am făcut dosarul pentru ca procurorul să-ți dea NUP (neînceperea urmăririi penale)». Și, în cele din urmă, am scăpat”, a mai povestit Mircea.

770.000 de abonațiare Mircea Bravo pe YouTube; 2,2 milioane de persoane îl urmăresc pe Facebook

VIDEO Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri de actualitate:

Dezvăluire șocantă » Aleksandr Lukașenko, „ultimul dictator din Europa”, ar ascunde cifrele reale ale pandemiei: „Situația este catastrofală în Belarus”

Președintele Klaus Iohannis va emite azi decretul pentru prelungirea stării de urgență » Ce se întâmplă dacă Parlamentul se opune

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
115133402542612
Tudor Costea  •  14 Aprilie 2020, 21:02

Era o stire daca unul din jandarmi introducea un deget intr-o anumita parte a corpului lui acest baiat care este disperat dupa atentie.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  13 Aprilie 2020, 23:16
Postat de pote pe 13 Aprilie 2020, 21:02

Nu mai promovati toti pacalicii!

Pai mai Pute , nu t-ea promovat nimeni pe tine , ca sa poti vorbii de pacalici.

gazistu
gazistu  •  13 Aprilie 2020, 23:08

esti simpatic, nebunule...altii au facut belele si au scapat...tu in afara de faptu ca ai ïntrerupt"2-3 minute atomefera...nimic grav...nimic periculos...doar mesaj catre cei dragi..BRAVO MIRCELE

Vezi toate comentariile (7)
Comentează