SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FED CUP, FRANȚA - ROMÂNIA 3-2 // VIDEO + FOTO Planul de maestru prin care Julien Benneteau a scos-o pe Simona Halep din ritm! L-a dezvăluit abia acum

FOTO: Raed Krishan +11   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 11:57

România a pierdut semifinala Fed Cup cu Franța, scor 2-3. Julien Benneteau, căpitanul nejucător al franțuzoaicelor, a dezvăluit cum a reușit să o oprească pe Simona Halep (27 de ani, 2 WTA).

  • Simona Halep (2 WTA) s-a impus în fața lui Caroline Garcia, scor 6-7 (6), 6-3, 6-4.
  • Irina Begu, accidentată în final, a pierdut înfruntarea cu Pauline Parmentier, scor 3-6, 6-2, 2-6. 
  • Halep și Monica Niculescu au pierdut meciul de dublu, scor 7-5, 3-6, 4-6. 

Benneteau nu i-a permis Kristinei Mladenovic să joace la simplu împotriva Irinei Begu. Căpitanul nejucător al Franței a odihnit-o pentru proba de dublu și crede că aici s-a făcut diferența, în prospețimea pe care Mladenovic a avut-o față de Simona Halep.

„Am vazut ca munca începuta sâmbătă de Kristina Mladenovic la simplu, continuată de Caroline Garcia contra Simonei Halep, a făcut ca la un moment dat Simona să nu mai aibă forță.

Poate toate aceste eforturi au făcut-o să comita dublă greșeală la minge de break în setul decisiv de la dublu”, a declarat Benneteau conform L'Equipe.

+12 FOTO

Parmentier, alegerea câștigătoare

Pauline Parmentier a fost alegerea cu care Benneteau a surprins pe toată lumea. Jucătoarea de 33 de ani a intrat în meciul al doilea de duminică și a învins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 2-6, 6-2. 

„A fost un moment de inteligență și sinceritate între Pauline, Alize Cornet si mine. În urma discuțiilor, despre formă, încredere și tot ce mai puteam lua în calcul, a reieșit că Parmentier e alegerea potrivită. Cred că zgura indoor este cea mai bună suprafață pentru ea”, a adăugat Benneteau.

Vezi și: 

ROMÂNIA LA FED CUP // Nu e totul pierdut! Simona Halep încă își poate îndeplini visul: România e la două meciuri de finala Fed Cup

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
grigs1981
grigs1981  •  24 Aprilie 2019, 11:28

Oameni buni..."marele"antrenor-capitan(cine a mai auzit de el,pana acum?)scoate pe gura ce vrea el(asa-i la victorie)si unii romani"verzi"pun botul si certifica fabulatiile...Esecul meciului este mai simplu de demonstrat din "bucataria"noastra decat prin genialitatea echipei franceze,nu credeti?

905778926185316
Matei Stefan  •  22 Aprilie 2019, 18:51

deci oamenii gandesc ,tactici strategii ce sa faci cu segarceanu o figura trista si cosac,eram deja eliminati

103179470776675
Sabin Ellak  •  22 Aprilie 2019, 18:28

Halep nu este o jucatoare de dublu...si-a facut temele la simplu,iar la dublu a fost chiar sub Niculescu...dubla ei greseala a fost fatala si decisiva din penultimul joc,astfel Romania a pierdut calificarea in finala. Cel mai mare vinovat este Segarceanu!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează