SPORTURI  »  TENIS  »  ATP BASEL

FINALA COPIL - FEDERER // Discurs inedit, în limba germană, ținut de Copil după finala de la Basel: ”Sper să nu fiu penibil”

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 19:07

FINALA COPIL - FEDERER // Marius Copil, 28 de ani și numărul 93 ATP, a fost învins în această seară, în finala turneului de la Basel, de Roger Federer, scor 6-7(5), 4-6.

Copil i-a surprins pe fanii elvețieni la finalul partidei, ținând un discurs în limba germană.

Românul a început cu o glumă reveritoare la parcursul său extrem de lung de la Basel, unde a fost nevoit să joace în calificări încă de sâmbătă: ”Vă mulţumesc că ați fost prezenți aici încă din prima zi. Bine, turneul a început ceva mai devreme pentru mine. E doar al doilea discurs pe care îl țin, sper să nu fiu penibil” :D.

Apoi, Marius Copil i s-a adresat lui Federer tot în limba germană: ”Roger, a fost o onoare pentru mine să joc aici cu tine. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut în tenis, vorbesc pentru mine și pentru toți ceilalți jucători din top 200. Sper ca de acum înainte să progresez în continuare. E foarte frumos să joci astfel de meciuri în astfel de locuri”. 

Federer i-a adresat și el cuvinte frumoase jucătorului nostru. (Declarațiile AICI)

CITEȘTE ȘI:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
oanasukiu
oanasukiu  •  06 Noiembrie 2018, 10:16

Felicitari pentru rezultat, unii doar viseaza sa il intalneasca pe acest mare jucator, sa joci o finala impotriva lui chiar la el acasa, la Basel este mare lucru. Tine-o tot asa si inspira cat mai multi copii sa invete sa joace tenis. Cat despre limba germana https://www.***.ro/ va invata sa vorbiti germana la nivel incepator,intermediar si avansat. Mult succes tuturor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gica.paunescu
gica.paunescu  •  29 Octombrie 2018, 11:27

Cu putin mai mult curaj,Marius ar fi putut castiga acest meci. Mi-a parut ca s-a ,, speriat'' de faptul ca l-ar putea invinge pe Roger, chiar la el acasa. Mult succes in continuare, Marius.

mplttev
mplttev  •  28 Octombrie 2018, 20:23

Un meci neașteptat de strâns. Bravo Marius. Sunt sigur că vei câștiga multe trofee de acum în colo. Ai demonstrat că poți câștiga și în fața marilor jucători ai lumii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close