SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Fizic e la sută la sută » Simona Halep e pregătită de finală: ”Mă simt neaşteptat de bine”

Articol de - Publicat sambata, 07 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 07 iunie 2014 10:03

Românca a jucat multe meciuri de la începutul anului, mai multe decît în oricare alt sezon, iar la Roland Garros a ajuns cu numărătoarea la 6.

"A apărut un pic de oboseală, mai ales mentală, dar şi în corp, dar fizic mă simt neaşteptat de bine", spune Simona cu un zîmbet jumătate amuzat, jumătate uimit. "Am avut ceva probleme anul acesta, inclusiv la Madrid, dar acum sînt la sută la sută din acest punct de vedere. Nu mă ţine nimic".

Halep a abandonat la Dubai din cauza gleznei drepte accidentate, apoi s-a retras de la Miami, după ce suferise o intervenţie chirurgicală pentru o unghie încarnată.

Glezna a recidivat la barajul din Cupa Fed, iar la Madrid, la finalul meciului cu Ana Ivanovici, a apărut o întindere la muşchii abdominali, pe care a cărat-o cu sine pînă în finală şi apoi în primul tur de la Roma, după care s-a retras.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Iunie 2014, 11:20

foarte bine ca se smte bine, nici nu are dc sa se simta altfel, pana acum a avut un fel de antrenamente (foarte slaba parte de tablou, fata de sarapova), dara sta e norocul fiecaruia. azi va avea primul si ultimul meci adevarat la acest GS de la RG - 2014. sa speram ca va reusi sa se impuna, meciul va fi extrem de dur si de dificil, masha este o tenismena completa, in puternica revenire de forma.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează