SPORTURI  »  TENIS  »  CÎŞTIGURI DIN TENIS

Forbes anunţă: bilanţ fabulos pentru Maria Şarapova în 2014! Cît a cîştigat Simona Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 15:00

Forbes a anunţat topul celor mai bine plătiţi sportivi din lume în 2014, iar în fruntea clasamentului stă Floyd Mayweather cu peste 100 de milioane de dolari cîştigaţi.

În schimb, în lumea tenisului cîştigurile sînt mult mai mici. Totuşi, la fel ca în ultimii ani, tot Maria Şarapova conduce topul jucătoarelor de tenis, depăşind-o pe chinezoaica Na Li, recent retrasă din activitate. Rusoaica a obţinut 24.4 milioane, în timp ce Li a secondat-o cu 23.6. Podiumul este încheiat de numărul 1 mondial, americanca Serena Williams.

Simona Halep a avut cel mai bun an din carieră şi a obţinut aproape 6 milioane de dolari din tenis şi contracte publicitare, dar este la o distanţă foarte mare de primele 3.

În competiţia masculină acelaşi Roger Federer a obţinut cei mai mulţi bani în acest an, fiind peste Rafael Nadal şi Novak Djokovici. Elveţianul a cîştigat nu mai puţin de 56.2 milioane de dolari, în timp ce Nadal este la distanţă considerabilă cu 44.5. La fel ca la fete, podiumul este încheiat de numărul 1 mondial, sîrbul acumulînd 33.1 milioane din turnee şi contracte publicitare.â

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  05 Noiembrie 2014, 22:50

TANASE nu e in TOP

Vezi toate comentariile (1)
Comentează