SPORTURI  »  TENIS  »  ATP BRISBANE

FOTO Andy Murray a rupt internetul în două cu o imagine de la Revelionul australian: "Ce an de rahat"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 16:10

Andy Murray (31 de ani, 240 ATP) stăpânește la perfecție umorul britanic. La finalul unuia dintre cei mai dificili ani din carieră, presărat cu accidentări, Murray a postat o imagine controversată pe rețelele de socializare.

Prezent în Australia, pentru turneul de la Brisbane, Andy Murray a postat o imagine din momentul trecerii în 2019. Marele campion britanic este înconjurat de 7 sticle cu băuturi, de la bere la cea mai extravagantă șampanie. Murray a alăturat și un mesaj sugestiv imaginii: "Sărbătoresc finalul lui 2018. Ce an de rahat a fost".

Murray debutează la Brisbane împotriva localnicului James Duckworth (234 ATP), pe 1 ianuarie.

Vezi și: 

Mesajul superb al Simonei Halep la final de an: "Abia aștept să ne întâlnim!" » 5 repere importante din 2018 ale liderului mondial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mrtweaks
mrtweaks  •  31 Decembrie 2018, 17:39

Nu stiu cum o fi in Australia, dar daca e ca la noi, acele Heineken au gust de...nimic! Poti mai mult Andy, avem incredere in tine!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close