SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Serena Williams, anunț final în privința participării la Australian Open 2022

Serena Williams / Sursă foto: Guliver/Getty Images +7   FOTO
Serena Williams / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 19:59 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 20:17

Serena Williams (40 de ani, 41 WTA) nu va participa la ediția din 2022 de la Australian Open. Americanca s-a accidentat la Wimbledon, în vară, și nu și-a revenit complet nici până acum.

În ziua în care organizatorii de la Australian Open au anunțat listele de participare pentru viitoarea ediție, Serena Williams a confirmat că nu va fi la Melbourne. „Nu sunt unde ar trebui să fiu din punct de vedere fizic pentru a putea concura”, a spus fostul lider mondial, câștigătoare de nu mai puțin de șapte ori la Antipozi, conform New York Times

S-ar fi aflat decizia luată de Djokovic pentru Australian Open! Ce ar fi hotărât în privința vaccinării
ATP
S-ar fi aflat decizia luată de Djokovic pentru Australian Open! Ce ar fi hotărât în privința vaccinării

Serena Williams le dă, totuși, speranțe fanilor: „Abia aștept să revin și să joc din nou la cel mai înalt nivel”

„Abia aștept să revin și să joc din nou la cel mai înalt nivel”, a mai spus Serena, însă data la care ea va reveni pe teren rămâne, deocamdată, o enigmă.

Astfel, Serena ratează o nouă competiție importantă, după Jocurile Olimpice și New York, iar șansele ei să mai câștige un turneu de Mare Șlem și s-o egaleze pe Margaret Court par să se diminueze de la an la an.

Va mai juca Serena Williams?

Din cauza accidentărilor, americanca a jucat extrem de puțin în 2021. Viitorul ei în circuit e sub semnul incertitudinii, fapt recunoscut și de către antrenorul Patrick Mouratoglou.

„Nimic nu e decis. Totul e pe masă. Nu știu dacă vrea să se oprească sau să mai joace un an sau doi”, a afirmat recent reputatul antrenor francez.

+15 FOTO

Cariera Serenei Williams nu mai are nevoie de nicio prezentare: a câștigat 23 de trofee de Mare Șlem, contabilizând în total 73 de titluri în circuitul feminin. Americanca e pe primul loc și la capitolul premii, capitol unde a câștigat peste 94 de milioane de dolari, fiind în continuare printre cele mai iubite și apreciate jucătoare din circuit.

855 de victoriiși 152 de înfrângeri a bifat Serena Williams în carieră

VIDEO Cele mai tari momente cu Serena Williams la Australian Open

Citește și alte știri din tenis:

S-ar fi aflat decizia luată de Djokovic pentru Australian Open! Ce ar fi hotărât în privința vaccinării

Emma Răducanu, desemnată revelația anului 2021 de WTA!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
267890
267890  •  11 Decembrie 2021, 20:23

Bine ar fi sa nu mai apara pe teren. Cand o vezi cum se chinuie ți se face milă de ea. Plus toate alintările alea penibile! Soru-sa e mult mai OK. Se vede ca e impacata cu posibilitatile ei actuale si joaca cu decenta. E chiar un exemplu.

cristealaur1948
cristealaur1948  •  09 Decembrie 2021, 21:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Margret da, Steffi, nu....acum o dam pe procentuale....si ma repet, mi-e antipatic ***'....baga procentele la Monica.....shi calculeaza....nu-mi omor neuronii....nu eshti obiectiv, asta remarc....in rest, o zi buna!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristealaur1948
cristealaur1948  •  08 Decembrie 2021, 23:02

***, dar ce-i al ei, e pus deoparte... Dupa nasterea copilului, a jucat 4 finale....iar daca va ajuta memoria, sau statistica, cand a aparut "Fenomenul Seles"....Steffi avea vreo 8 sau 11....a maturat Monica cu Graf....apoi a intervenit un neamtz....la Hamburg....restu' , e istorie.....sau....isterie....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează