SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

FOTO Simona Halep, surprinsă alături de patronul celor de la PSG » Unde a fost făcută fotografia

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 18:37

Simona Halep (2 WTA) a fost prezentă la dineul oficial al turneului Premier 5 de la Doha, fiind surprinsă la masă, discutând cu patronul turneului și al formației PSG, Nasser bin Ghanim Al Khelaifi, 44 de ani.

Evenimentul găzduit de Al Khelaifi a devenit o tradiție în Qatar. La gală a fost prezentă întreaga elită a tenisului feminin, în frunte cu finalistele de la Australian Open, Caroline Wozniacki, Simona Halep, Garbiñe Muguruza, Elina Svitolina, Angelique Kerber și Karolina Pliskova. Simona a fost în centrul atenției, întreținându-se pe parcursul serii cu Al Khelaifi.

"Este întotdeauna o plăcere să vă găzduiesc. Va fi un eveniment grozav. Qatar Total Open a demonstrat că este mai mult decât un turneu de tenis, este un loc care apropie oamenii, cu o atmosferă prietenoasă", a declarat Al Khelaifi.

Imediat după eveniment, Al Khelaifi a zburat la Madrid unde s-a întâlnit cu președintele celor de la Real, Florentino Perez. Real Madrid și PSG joacă în seara asta turul optimii de finală din Liga Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează