SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

FOTO Trofeu special acordat lui Horia Tecău de către organizatorii BRD Năstase Tiriac Trophy

Articol de GSP - Publicat luni, 05 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 05 mai 2014 14:17

Organizatorii BRD Năstase Tiriac Trophy i-au acordat un trofeu special lui Horia Tecău, singurul jucător care s-a impus de trei ori consecutiv pe tabloul de dublu.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer şi-au confirmat statutul de principali favoriţi pe tabloul de dublu al turneului şi s-au impus în finala jucată împotriva polonezilor Mariusz Fyrstenberg şi Marcin Matkowski, câştigătorii din 2006 ai competiţiei de la Bucureşti.

Horia Tecău intră astfel în istoria turneului de la Bucureşti drept jucătorul român cu cele mai multe victorii pe zgura de la Bucureşti şi singurul jucător care reuşeşte să se impună de trei ori consecutiv pe tabloul de dublu.

Horia Tecău a triumfat la Bucureşti în 2012 alături de Robert Lindstedt, fiind pentru prima oară în 14 ani când un român câştiga titlul, după victoria lui Andrei Pavel şi Gabriel Trifu din 1998. Horia Tecău şi-a apărat titlul şi în 2013 alături de Max Mirnyi, fiind primul titlu cucerit de cei doi împreună.

În 2014, Horia Tecău a devenit triplu campion la Bucureşti, cucerind aici cel de-al 19-lea titlu din carieră, împreună cu partenerul său, Jean-Julien Rojer.

Bogdan Enoiu, Preşedintele Năstase Tiriac Trophy, i-a înmînat lui Horia Tecău un trofeu creat de artistul Ioan Nemţoi, dedicat performanţelor remarcabile atinse la Bucureşti de jucătorul român.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează