SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // Adrian Cruciat, 4 informații de ultimă oră de la Rouen: în ce stare e Mihaela Buzărnescu + detalii despre meci, public și suprafață

Echipa de Fed Cup a României, în frunte cu Simona Halep, speră să repete isprava de acum două luni, când a învins Cehia în deplasare // FOTO: Reuters
Echipa de Fed Cup a României, în frunte cu Simona Halep, speră să repete isprava de acum două luni, când a învins Cehia în deplasare // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 11:20

Adrian Cruciat, 36 de ani, antrenorul Mihaelei Buzărnescu (30 de ani, 31 WTA), aflat la Rouen, locul de disputare a semifinalei Franța - România din Fed Cup, a vorbit despre forma în care se află jucătoarea sa, prefațând totodată duelul ce va avea loc sâmbătă și duminică. 

  • Franța - România din semifinalele Fed Cup se joacă sâmbătă și duminică. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și TV Digi Sport

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al României, va decide în scurt timp cine va fi racheta numărul doi a României, urmând să aleagă dintre Mihaela Buzărnescu și Irina Begu, 28 de ani, 82 WTA. 

„Mihaela este într-o formă foarte bună, e într-o creștere de câteva săptămâni. A făcut o muncă foarte bună în turneele din America, s-a văzut și la televizor că a crescut de la săptămână la săptămână. La Charleston a adus aminte de Mihaela din sezonul trecut. Cred că e într-o formă bună și va crește și în perioada următoare”, a spus Cruciat, la TV Digi Sport. 

Adrian Cruciat despre...

...zgura de la Rouen: „Suprafața e superbă, e un teren perfect, ca la Roland Garros. Suprafața favorizează un joc rapid, iar mingea sare mult, se poate juca tehnic și îți permite să joci un tenis variat”

...atmosferă: „Francezii sunt pătimași, fac o atmosferă ca la un meci de handbal sau baschet, va fi un vacarm teribil. Mă bucur că sunt și fani români, să nu simtă fetele că sunt singure. Va fi ceva spectaculos din acest punct de vedere”. 

...meciul propriu-zis: „Sunt încrezător în șansa echipei noastre, fetele sunt motivate și cred că vor face meciuri bune. Calculele hârtiei arată că suntem favoriți, dar asta nu înseamnă că va fi presiune. Cred că fetele se vor autodepăși. Ar fi o performanță de excepție pentru sportul românesc și o picătură de bucurie pentru oameni, situația e cum e la noi în țară”. 

LOTURILE CELOR DOUĂ ECHIPE

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al României, a anunțat numele jucătoarelor convocate. Din echipa României vor face parte: Simona Halep (2 WTA), Mihaela Buzărnescu (31 WTA), Irina Begu (82 WTA), Monica Niculescu (133 WTA) și Raluca Olaru (35 WTA la dublu).

Franța se va baza pe Caroline Garcia (21 WTA), Kristina Mladenovic (63 WTA), Alize Cornet (54 WTA) și Pauline Parmentier (53 WTA).

Vezi și: Ce iureș o să fie! Sold-out în ambele zile pentru ciocnirea Franța - România » Ce spune Simona Halep: „Știu că francezii fac asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează