SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // Ce iureș o să fie: ambele zile sunt sold-out! Simona Halep: „Știu că francezii fac asta”

Francezii au fost mereu la înălțime la meciurile favoriților din tenis // FOTO: Guliver/Getty Images
Francezii au fost mereu la înălțime la meciurile favoriților din tenis // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 11:05

Franța - România, superduelul din semifinalele Fed Cup, va beneficia de o atmosferă incendiară. S-au vândut toate biletele pentru zilele de sâmbătă și duminică, iar francezii și românii din tribune speră să-și împingă favoriții spre calificarea în finală.

  • Franța - România din semifinalele Fed Cup se joacă sâmbătă și duminică. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și TV Digi Sport

5.000 de oameni. Atâția vor fi prezenți sâmbătă și duminică la duelurile de la Rouen dintre Franța și România. Nu se mai găsesc bilete pentru cele două zile de competiție, iar atmosfera se anunță a fi una electrizantă.

Recunoscuți pentru fanatismul exacerbat cu care își susțin favoriții în meciurile de Fed Cup și David Cup, francezii vor întâmpina rezistența celor 500 de români care vor fi prezenți în sală, aceștia epuizând la rândul lor tichetele pe care le-au primit. 

„Știu că francezii își susțin întotdeauna favoriții. Avem și noi nevoie de fani, am auzit că vor fi mulți. Sunt încrezătoare că vom avea un sprijin numeros”, a comentat Simona Halep, 2 WTA, la conferința de presă susținută joi. 

„Sala va fi plină și ostilă echipei noastre, dar cu limite. Va exista un arbitru, iar lucrurile nu pot scăpa de sub control”
Ilie Năstase, în urmă cu două zile în Libertatea

FRANȚA - ROMÂNIA, LA ROUEN, ÎNTR-O CONSTRUCȚIE FUTURISTĂ

Francezii au decis ca meciul se joace pe zgură, în Sala Kindarena din Rouen, o construcție cu 5.234 de locuri. Va fi prima reprezentație din Fed Cup pe care Rouen o va găzdui.

Construcția Palatului Sporturilor din Rouen a fost demarată în iunie 2010, sala fiind inaugurată pe 8 septembrie 2012. Arena găzduiește meciurile de pe teren propriu ale echipei locale de baschet, în prezent în liga secundă.

kindarenarouenhandball

LOTURILE CELOR DOUĂ ECHIPE

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al României, a anunțat numele jucătoarelor convocate. Din echipa României vor face parte: Simona Halep (2 WTA), Mihaela Buzărnescu (31 WTA), Irina Begu (82 WTA), Monica Niculescu (133 WTA) și Raluca Olaru (35 WTA la dublu).

Franța se va baza pe Caroline Garcia (21 WTA), Kristina Mladenovic (63 WTA), Alize Cornet (54 WTA) și Pauline Parmentier (53 WTA).

Vezi și: Halep, nervoasă la antrenamentul de joi: „Bă, gândește! Du-te, bă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează