SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA FED CUP // GALERIE FOTO Semifinala de pe Instagram: franțuzoaicele și româncele se întrec în poze pe rețelele sociale

Simona Halep +9   FOTO
Simona Halep

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2019 16:47

România și Franța se vor duela în weekend-ul 20-21 aprilie în semifinalele Fed Cup. Româncele și franțuzoaicele se pregătesc pentru întâlnirea de la Rouen, însă nu uită să le ofere fanilor o privire în viața lor de zi cu zi.

Rețelele sociale au devenit o parte importantă din cotidian, iar jucătoarele de tenis sunt conștiente că mesajul lor poate ajunge într-o secundă la milioane de oameni.

Dovadă: franțuzoaicele și româncele, care vor lupta weekend-ul viitor pentru accederea în finala Fed Cup, sunt active pe aceste platforme, în special pe Instagram. Fie că în spatele conturilor lor se află oameni antrenați pentru susține interesul fanilor, fie că se ocupă singure de această sarcină, toate au postat câte ceva în ultimele două săptămâni.

De când s-a întors acasă din SUA, Simona Halep îmbină relaxarea cu antrenamentele și cu timpul petrecut alături de familie.

Fostul lider mondial se pregătește la Stejarii Country Club, iar fanii pot urmări câteva secvențe din aceste ședințe grație story-urile pe care le postează pe Instagram.

Mihaela Buzărnescu a revenit de la Charleston cu puțin mai multă încredere, se antrenează pe suprafața cărămizie și onorează angajamente. Ea și Irina Begu au participat, ieri, la o ședință foto pentru o revistă glossy din România.

Monica Niculescu și Irina Begu sunt cel mai puțin active jucătoare române pe Instagram, ultimele lor postări fiind cele cu pozele oficiale făcute pentru WTA, la Indian Wells. Irina nu a mai postat de pe 26 martie, iar Monica de pe 1 aprilie. Raluca Olaru se pregătește la Centrul Național de Tenis, iar în timpul liber se bucură de natură și de faptul că e acasă.

raluca olaru +10 FOTO
 

Ce fac franțuzoaicele

Franțuzoaicele își țin și ele fanii la curent. Săptămâna această e dedicată antrenamentelor. Caroline Garcia e bucuroasă că s-a întors pe zgură.

Kristina Mladenovic și-a luat adio de la Monterrey, Alize Cornet s-a bucurat de câteva zile la Nisa, ea având reședința la Montecarlo, iar de ieri a revenit la antrenamente, după problema avută la coapsă.

Pauline Parmentier a participat la o acțiune caritabilă alături de Edinson Cavani pentru asociația playlife. today, cea care se ocupă de furnizarea de material sportiv pentru orfelinate, centre sociale, școli și cluburi din toată lumea.

De luni, româncele și franțuzoaicele se vor întâlni la Rouen, în Kindarena, unde vor începe antrenamentele pentru confruntările din weekend.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează