SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA FED CUP // VIDEO + FOTO Simona Halep și Mihaela Buzărnescu, primele românce care s-au antrenat la Rouen pentru Fed Cup » Care este programul meciurilor

Simona Halep // FOTO: facebook.com/FRTenis/ +9   FOTO
Simona Halep // FOTO: facebook.com/FRTenis/

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 16:39

Franța și România vor juca, la Rouen, în weekend-ul 20-21 aprilie în semifinalele Fed Cup. 

Echipa României de Fed Cup este deja în Franța și a început pregătirea pentru meciul cu Franța. Azi, Simona Halep (2 WTA) și Mihaela Buzărnescu (31 WTA) au fost primele românce care s-au antrenat în sala Kindarena și au testat zgura.

Cele două au avut mai multe schimburi de mingi, sub privirile atente ale căpitanului nejucător Florin Segărceanu și ale Alinei Tecșor Cercel. 

pROGRAM FED CUP

Meciurile din semifinalele Fed Cup se vor juca sâmbătă și duminică.

  • Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 15:00, vor avea loc primele două meciuri de simplu.
  • Duminică, 21 aprilie, cu începere de la ora 14:00, se vor juca ultimele două partide de simplu și meciul de dublu.

Toate partidele vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și TV Telekom Sport

mihaela buzarnescu 1 +10 FOTO

KINDARENA, CONSTRUCȚIE FUTURISTĂ

Meciul Franța - România se joacă pe zgură, în Sala Kindarena din Rouen, o construcție cu 5.234 de locuri. Construcția Palatului Sporturilor din Rouen a fost demarată în iunie 2010, sala fiind inaugurată pe 8 septembrie 2012. Arena găzduiește meciurile de pe teren propriu ale echipei locale de baschet, în prezent în liga secundă.

ECHIPA ROMÂNIEI

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, a anunțat numele jucătoarelor convocate. Din echipa României vor face parte: Simona Halep(2 WTA), Mihaela Buzărnescu (31 WTA), Irina Begu (82 WTA), Monica Niculescu (133 WTA) și Raluca Olaru (35 WTA la dublu)

Echipa Franței

Julien Benneteau le-a convocat pe : Caroline Garcia (21 WTA), Alizet Cornet (54 WTA), Kristina Mladenovic (63 WTA la simplu, 3 WTA la dublu), Pauline Parmentier (53 WTA) și Fiona Ferro (108 WTA)

Citește și:

Atenție, Simona Halep & Co! Convocare de ultimă oră în echipa Franței: Benneteau aduce o jucătoare cu două victorii contra româncelor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează