SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY

Gael Monfils a salvat 6 mingi de meci şi s-a calificat în semifinale la Bucureşti! Francezul îl va întîlni pe învingătorul dintre Dimitrov şi Stahovski

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 aprilie 2014 19:37

Francezul Gael Monfils, locul 24 ATP şi favoritul numărul 3, l-a învins în 3 seturi, cu scorul de 3-6, 7-6 (8), 6-2, pe conaţionalul său Paul-Henri Mathieu, locul 102 ATP în sferturile de finală ale turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy. 

Mathieu, fost număr 12 ATP în 2008, a avut şase mingi de meci, după ce a condus cu 6-2 în tie-break-ul setului 2.

În cele din urmă, fostul număr 7 ATP s-a impus după cel mai lung meci din sferturi, care a durat două ore şi 20 de minute.

În semifinale, Gael îl va întîlni pe cîştigătorul dintre bulgarilor Grigor Dimitrov, favoritul numărul 1 al turneului şi ucraineanul Serghei Stahovski. În a doua semifinală se vor întîlni cehul Luukas Rosol şi olandezul Robin Haase.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează