SPORTURI  »  TENIS  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

GALA GSP 2019 // VIDEO Ilie Năstase îi oferă sfaturi vitale lui Halep în an olimpic: „Ar trebui să renunțe la turneele astea”

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2019 22:50

Fostul mare tenismen Ilie Năstase (73 de ani) a primit trofeul „Legendă GSP” pentru întreaga activitate, la Gala GSP 2019. „Nasty” a vorbit despre situația tenisului românesc și i-a oferit sfaturi Simonei Halep (28 de ani).

„Lucrurile merg rău în tenis, ca în tot sportul. Nu am primit bugetul de doi ani. Copiii nu pot fi trimiși la turneele de copii, sunt multe probleme. E România. 

La ora actuală, avem rezultate foarte bune în tenis, avem un fost număr 1 mondial. Tenisul e sport olimpic, dar eu nu îl consider sport olimpic. Acum, dacă avem număr 1, nu consider că avem și medalie. Eu cred că trebuie să se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam, să joace mai puțin turneele neimportante”, a declarat Ilie Năstase. 

„Doar ea știe cât de multe contează Darren Cahill. Ei știu, se înțeleg, sunt de mai mult timp împreună. Cred că e important pentru ea” - Ilie Năstase

VIDEO // Ilie Năstase, despre sezonul lui Halep

Vezi și: 

GALA GSP 2019 // VIDEO Ilie Năstase, manifest pe scenă, în momentul primirii trofeului „Legendă GSP”: „Să-i dăm foc legii și să facem una nouă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează