TENIS  ·  HOCHEI

GALERIE FOTO Horia Tecău a jucat tenis pe gheață cu micii sportivi din Capitală

FOTO: Raed Krishan +12 FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 06 decembrie 2018 19:25

Horia Tecău (33 de ani) s-a distrat alături de cei mici pe un teren instalat pe un patinoar.

Educația copiilor a fost mereu una dintre preocupările lui Horia Tecău. Jucătorul de tenis român este ambasador UNICEF, a scris o carte pentru copii și la fiecare final de an organizează un Kids Day pentru a le oferi micilor jucători de tenis o bucurie.

Anul acesta, Horia Tecău s-a gândit să-i aducă pe cei mici într-un cadru inedit. El a schimbat mingi pe un teren amenajat pe gheața patinoarului de la AFI Cotroceni.

Horia deja se pregătește pentru sezonul viitor și are obiective îndrăznețe. "Pe lângă Wimbledon, care este turneul meu preferat, îmi doresc să câştig şi turnee la care, să zic, n-am trăit victoria. La Australian Open, care vine deja în câteva săptămâni, îmi doresc să câştig şi la dublu. Am ajuns până în semifinale cel mai bine. Venim un pic cu postura de outsider şi cu siguranță suntem o echipă periculoasă", a spus românul în vârstă de 33 de ani

Horia Tecău și Jean Julien Rojer joacă împreună din 2014 și au cucerit două trofee de Mare Șlem împreună, Wimbledon 2015 și US Open 2017.

35de trofee are în palmares Horia Tecău la dubluLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1