SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

GALERIE FOTO Rivala Simonei Halep a luat o decizie surprinzătoare pentru 2019: "Va evita asta!"

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 11:47

Câștigătoare la Australian Open în 2018, Caroline Wozniacki a primit o veste teribilă anul trecut, fiind diagnosticată cu artrită reumatoidă, o boală autoimună.

Acest lucru a făcut-o pe daneza de 28 de ani să schimbe strategia pentru anul 2019: se va axa în acest an doar pe turneele importante. Ca atare, a refuzat să meargă la Sankt Petersburg și Doha.

"Caroline se va axa pe turneele importante în 2019. Nu va mai juca la turnee mici pentru a câștiga, ci doar se va concentra pe Grand Slam-uri și pe cele unde are de apărat puncte.

Nu va mai juca la fel de multe turnee ca în anii precedenți, vom vedea o Caroline mai inteligentă, care nu va mai face mare efort în schimburi lungi. A devenit mai agresivă și va evita schimburile lungi", a zis danezul Martin Mortensen, expert în tenis, pentru Tennis World USA.

Artrita reumatoidă afectează articulațiile. Boala apare în general la femeile cu vârsta cuprinsă între 40 și 60 de ani.

Azi, Caroline Wozniacki a fost prezentă la tragerea la sorți. A adus cu ea trofeul câștigat anul trecut în dauna Simonei Halep (foto).

3 este locul WTA ocupat de Caroline Wozniacki. Are 5.436 de puncte, cu 1.200 sub Simona Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vladutz13
vladutz13  •  10 Ianuarie 2019, 13:14
Postat de bazinga pe 10 Ianuarie 2019, 12:33

Se va concentra pe turneele cu premii mari,nu e proasta fata!

Pai asta e scenariul ideal, problema este ca doar Serena Williams chiar a putut sa faca lucrul asta. Nu au constanta ca sa poata sa joace doar asa, isi ies din forma, prind turnee slabe, pierd puncte, este cerc vicios. Eu ii urez sa poata dar ma indoiesc.

bazinga
bazinga  •  10 Ianuarie 2019, 12:33

Se va concentra pe turneele cu premii mari,nu e proasta fata!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează