TENIS  ·  INVESTIȚIE

GALERIE FOTO Superinvestiție lansată recent: proprietate cu o tematică legată de tenis și de locurile în care a triumfat

Articol de — Luni, 08 Octombrie 2018

Agnieszka Radwnska, 29 de ani, locul 74 WTA, cea mai valoroasă jucătoare poloneză din istorie, și-a deschis o afacere imobiliară profitabilă și personalizată în orașul natal Cracovia.

Când abia obținuse primele câștiguri mai consistente din tenis, fostul număr 2 mondial a cumpărat imediat un apartament în Cracovia. Se întâmpla undeva în 2008-2009, iar în timp poloneza a insistat pe această linie, a investițiilor imobiliare. "Am mai multe apartamente, terenuri, bani în fonduri de investiții. De asemenea, am pe cineva care are grijă de depozitele mele bancare", spunea finalista de la Wimbledon 2013 într-un interviu pentru revista Gala. 

Recent, ea a inaugurat AGA Tenis Apartments by Radwanska, o proprietate listată pe toate site-urile de profil, care oferă cazare în apartamente extrem de cochete, decorate personalizat. Situată foarte aproape de inelul central al Cracoviei, la 400 de metri de Poarta Sf. Florian, oferă cazare cu WiFi gratuit, bucătărie și televizoare flat-screen, dar și mașină de spălat vase, cuptor cu micrunde, filtru de cafea și aer condiționat. 

Cel mai interesant însă este modul în care sunt decorate apartamentele, acestea având câte o tematică legată de tenis și de locurile în care Agnieszka a obținut rezultate memorabile: Singapore, Beijing, Montreal, Londra, Sydney, Dubai, Tokyo, Istanbul etc.

Pereții sunt ornați cu fotografii ale jucătoarei sau cu piese de echipament înrămate, iar noptierele imită coșuri cu mingi de tenis. De asemenea, mesajul de întâmpinare postat pe unul dintre site-uri i-a determinat pe vizitatori să-i acorde amabilei gazde nota 9,2. 

Prețuri pentru luna octombrie, 2 persoane, 5 nopți

Apartament Superior: între 590 și 875 euro
Apartament Superior cu saună: 934 euro
Apartament Deluxe: 956 euro

27.800.000 $reprezintă câștigurile neimpozitate ale Agnieszkăi Radwanska din tenis

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off