SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO „Febra” Game of Thrones a cuprins și jucătoarele din WTA » Quiz interactiv cu două tenismene din TOP 50: cine sunt personajele favorite și pe cine ar vrea să readucă la viață

Parte din quiz-ul WTA despre serialul Game of Thrones // Captură WTA
Parte din quiz-ul WTA despre serialul Game of Thrones // Captură WTA

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 14:10

Fenomenul Game of Thrones a cuprins și lumea tenisului. Când nu sunt pe teren sau la antrenamente, jucătoarele găsesc timp și pentru a urmări cel mai spectaculos serial din toate timpurile.

Viktoria Kuzmova și Anett Kontaveit, două jucătoare din TOP 50, au acceptat invitația celor de la WTA pentru a participa la un quiz interactiv despre serial.

Slovaca Viktoria Kuzmova (21 de ani, 43 WTA) și estona Anett Kontaveit (23 de ani, 16 WTA) au fost rugate să aleagă între câteva dintre personajele principale ale serialului care își desfășoară luni dimineața ultimul episod.

Kuzmova și Kontaveit au fost puse să aleagă între Daenerys Targaryen și Cersei Lannister, între Sansa Stark și Arya Stark și între Joffrey Baratheon și Ramsay Bolton. Ulterior, ele și-au desemnat casa favorită din serial, personajele pe care ar vrea să le readucă la viață, personajul feminin favorit, oferind apoi opțiunea lor la bătălia finală pentru tron. 

Vezi mai jos alegerile celor două jucătoare: 

Vezi și:

VIDEO Bianca Andreescu pregătește Roland Garros la Academia lui Rafael Nadal » Canadianca, uimită de ce a găsit în Spania + detalii despre revenire: „Progresez de la zi la zi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează