SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Bianca Andreescu pregătește Roland Garros la Academia lui Rafael Nadal » Canadianca, uimită de ce a găsit în Spania + detalii despre revenire: „Progresez de la zi la zi”

Bianca Andreescu s-a relaxat în Porto Cristo // Sursă foto: Instagram Bianca Andreescu
Bianca Andreescu s-a relaxat în Porto Cristo // Sursă foto: Instagram Bianca Andreescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 13:31

Bianca Andreescu (18 de ani, 23 WTA) nu a mai disputat niciun meci oficial din martie, când pierdea în optimile de finală de la Miami în fața estonei Anett Kontaveit (23 de ani, 16 WTA). Canadianca de origine română a fost forțată să rateze câteva turnee din cauza unei accidentări la umăr.

Campioana de la Indian Wells n-a jucat niciun meci pe zgură în acest an, dar pregătește Roland Garros la Academia de Tenis a lui Rafael Nadal, în Mallorca.

Aflată preț de câteva zile la supercomplexul din Insulele Baleare, Bianca Andreescu a lăudat facilitățile pe care le-a găsit la academia spaniolului, vorbind apoi despre prezența sa la Roland Garros.

„Lucrurile merg foarte bine, progresez de la zi la zi. Cred că e o perioadă bună pentru mine, am lucrat mult și la fitness, ceea ce cred că e important pentru jocul pe zgură. Zgura e una dintre suprafețele mele favorite, abia aștept să joc la Roland Garros, la unul dintre turneele mele preferate.

Terenurile sunt incredibile, oamenii s-au purtat foarte drăguț. Spania e țara mea favorită, mai fusesem în Barcelona și Madrid, iar acum am vizitat Mallorca și a fost foarte frumos”, a spus Bianca Andreescu.

 
 
 
View this post on Instagram

Amazing facility @rafanadalacademy. Thank you for hosting us this week #slowlygettingback #RGsoon

A post shared by Bianca (@biancaandreescu_) on

VEZI ȘI:

Simona Halep, detalii de ultim moment despre accidentarea de la Roma » De ce a revenit în România și cum prefațează turneul de la Roland Garros

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează