SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

FOTO Garbine Muguruza, filosofică după izolare: „Mă simt înconjurată de o lume superficială, unde cel mai important lucru este Bentley-ul pe care îl ai”

Garbine Mugurza, 16 WTA // sursă foto: Instagram @ garbimuguruza +24   FOTO
Garbine Mugurza, 16 WTA // sursă foto: Instagram @ garbimuguruza

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 17:24

Jucătoarea de tenis Garbine Muguruza (26 de ani, 16 WTA) a dezvăluit într-un interviu faptul că i-a fost dificil să se acomodeze cu viața lipsită de tenis, în contextul pandemiei de COVID-19.

Spanioloaica a spus că nu se simțea pregătită pentru golul adânc pe care l-a resimțit în lipsa tenisului, însă vede și partea plină a paharului: această perioadă a învățat-o la ce să se aștepte atunci când se va retrage din sport.

„Când m-am stabilit acasă, eram confuză și nu aveam niciun plan. M-am gândit «Acum ce urmează?». Viața mea, în care eram obșinuită cu un ritm frenetic al călătoriilor, cu presiune și efort fizic, a fost oprită. 

Nu eram pregătită pentru așa ceva, mai ales pentru marele gol pe care l-am simțit atunci când am realizat că nu pot face ceea ce știu cel mai bine: să joc tenis”, a declarat Muguruza pentru revista Vogue, citată de Marca.

+20 FOTO
  • sursă foto: Instagram @ garbimuguruza

Muguruza: „Zilele chiar au 24 de ore acum”

„Planeta a spus stop și ne-a pus pe toți la locurile noastre. Zilele chiar au 24 de ore acum. Minutele abia trec și capul meu este invadat de idei. Părea că odată cu fiecare oră trecută, lumea se prăbușea din ce în ce mai mult”, a spus Gabrine Muguruza, care mărturisește că anularea a două dintre cele mai mari turnee de tenis din lume i se părea imposibilă înainte.

„Ceea ce mi se părea oarecum de neconceput, ca două dintre cele mai mari turnee de tenis din lume să fie anulate (n.red. Roland Garros și Wimbledon) a devenit brusc nesemnificativ”, adaugă jucătoarea de tenis.

Muguruza se simte „înconjurată de o lume superficială, unde cel mai important lucru este Bentley-ul pe care îl ai”. „Nu mă identific cu această lume goală, cu plăcerile efemere”.

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare

Citește mai multe știri despre tenis:

Virginia Ruzici, singura jucătoare care a pierdut același meci de două ori! Poveste unică de la Roland Garros

Afirmații GRAVE după retragerea Mariei Sharapova: „De ce la Serena Williams se închid ochii, iar pe Sharapova au suspendat-o?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează