SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

GARBINE MUGURUZA - ELINA SVITOLINA // VIDEO Muguruza, pericolul nevăzut de la Roland Garros: iberica a trimis-o acasă pe Svitolina și s-a calificat în optimi

Garbine Muguruza // FOTO: Guliver/Getty Images
Garbine Muguruza // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 18:34

Garbine Muguruza, 25 de ani, 19 WTA, s-a calificat azi în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros după victoria în două seturi reușit contra Elinei Svitolina, 25 WTA, 9 WTA.

Iberica a ieșit la suprafață dintr-un prim set cu o desfășurare nebună: s-au făcut nu mai puțin de 8 break-uri, iar Muguruza s-a impus cu 6-3. Garbine și-a făcut serviciul o singură dată, în timp ce Svitolina nu și-a făcut serviciul nici măcar o singură dată!

În setul secund, Svitolina a dat mici semne de revenire, a condus cu 3-2 și break, însă de acolo au urmat noi momente problematice în jocul ucrainencei, care a pierdut patru game-uri la rând și a cedat setul cu 3-6.

Muguruza, campioană la Roland Garros în 2016, ajunsă între timp pe locul 19 în clasament, nu e văzută printre favoritele la câștigarea acestui turneu, dar rămâne în mod indubitabil una dintre jucătoarele complete, car pot emite pretenții la un parcurs cât mai lung la Paris. 

Muguruza nu se află pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep, o posibilă confruntare între cele două fiind posibilă doar în finală. 

2 Grand Slamuriare Muguruza în carieră: Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017

Vezi și: Cine e blonda de 17 ani care o înfruntă pe Begu în turul III de la Roland Garros: lăudată de Virginia Ruzici + campioană la US Open la junioare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zorrozabal
zorrozabal  •  31 Mai 2019, 20:25

A pierdut si Pliskova,dar a ramas Vondrusova-de care chiar mi-e frica pentru Simona!Interesanta va fi intalnirea Vondrusovei cu Sevastova,amandoua foarte bune la "scurte"!

mosvasile
mosvasile  •  31 Mai 2019, 20:21

Nici o surpriza!Svitolina cam pierde in GS!Muguruza nu prea mai seamana cu fosta castigatoare de GS!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close