SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Giovanni Becali, derapaj rasist în direct la TV: „Miliardarul Djokovic s-a comportat ca un țigan”

Giovanni Becali a fost autorul unui derapaj rasist când a vorbit despre cazul lui Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 mondial)
Giovanni Becali a fost autorul unui derapaj rasist când a vorbit despre cazul lui Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 mondial)

Articol de GSP - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 09:50 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 10:21

Fostul agent de jucători Giovanni Becali a fost autorul unui derapaj rasist în direct pe un post de televiziune, când a vorbit despre cazul lui Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP). 

Novak Djokovic a fost expulzat din Australia, după ce a pierdut apelul la decizia de a i se anula viza.

Ioan Becali nu e de acord cu modul în care a procedat Djokovic și a făcut o comparație rasistă pentru a-și exprima opinia.

Novak Djokovic, scandal internațional » Cancelarul Germaniei și premierul Spaniei, declarații-avertisment
SCANDAL
Novak Djokovic, scandal internațional » Cancelarul Germaniei și premierul Spaniei, declarații-avertisment

Giovanni Becali, derapaj rasist: „Djokovic s-a certat ca un țigan”

„Djokovic s-a luptat cu un sistem și cu legea unei țări care e foarte clară. La valoarea lui Djokovic... Disperarea lui de a juca acest turneu în pofida tuturor greutăților m-a lăsat cu un gust amar!

Tu, Djokovic, miliardar, cu avion privat, trebuia să te retragi! Când ți-au spus aia că te trimit la hotel, el trebuia să le zică: «Măi, fraților, nu stau la hotel, mă duc acasă și când va lămuriți, mă chemați voi»

A stat ca un rrom, ca un țigan în limbaj popular, să se certe cu ei. Nu e o formă de rasism, eu am trăit numai printre ei. Italienii spun țigan și la un jucător care merge din echipă în echipă, prin diverse țări. Și familia i-a îngreunat situația. Credea că vor transmite un ecou asa de mare încât să-l lase să joace”, a declarat Giovanni în emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Novak Djokovic, amenințat de un alt risc major » Sponsorul sârbului anunță că vrea să afle de la Nole ce s-a întâmplat în Australia
ATP
Novak Djokovic, amenințat de un alt risc major » Sponsorul sârbului anunță că vrea să afle de la Nole ce s-a întâmplat în Australia

Sârbii au făcut zid pentru Novak Djokovic

„Mentalitatea sârbă e că, atunci când suntem la pământ sau tratați rău, încercăm să extragem forță din asta. Sunt sigur că Novak va reveni mai puternic ca niciodată”, a spus ieri Laslo Djere, 51 ATP, descriind toată situația drept "o catastrofă”. 

„Sper să fie în viitor cel mai bun jucător din istorie, iar acest episod doar un obstacol în drumul lui”, a declarat Dusan Lajovic, 39 ATP. 

„Am spus că vom da totul, vom încerca să-l răzbunăm și să-l facem să fie mândru de noi”, a punctat și Miomir Kecmanovic, 77 ATP, cel care urma să-l întâlnească pe Nole în primul tur, în schimb, l-a învins pe înlocuitorul acestuia, Salvatore Caruso, 6-4, 6-2, 6-1.

Citește mai multe știri despre Novak Djokovic:

Djokovic e încolțit din toate părțile » 3 consecințe nefaste pe care le poate avea expulzarea sa din Australia

Posesorul celui mai rapid serviciu din istorie, nemilos cu Djokovic » Dezvăluiri din vestiarul ATP: „Multă frustrare! Doar cei 3 prieteni i-au fost solidari”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (32)
leu.mr
leu.mr  •  19 Ianuarie 2022, 19:47

De data asta are dreptate. Sirbul s-a facut de ris, a crezut ca o poate intoarce ca-n Balcani

134454569041210
Ionică Gherasim  •  19 Ianuarie 2022, 16:28

Oare Serbia este un stat fără legi ??? Sau acolo fiecare face ce vrea ??? Cum poți să critici un alt stat pentru că aplică legea ???

476995182506736
Nelu Feier  •  18 Ianuarie 2022, 22:17

Ce sa-i ceri unui ***,puscarias,profitor,probabil ***,sigur ***???Ion cred, nu Ioan Becali. ***,rusinea si *** familiei Becali in intregul ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează